BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73
MEDYA

Yenilmezler'in yeni filminden merakla beklenen ilk fragman yayınlandı!

Avengers: End Game (Yenilmezler: Son Oyun) fragmanı resmi olarak yayınlandı. Nisan 2019’de beyaz perdeye gelecek olan filmin ilk fragmanı, Avengers: Infinity War’da neredeyse her şeyini kaybeden kahramanların, gerçek bir çöküş yaşadığını gösteriyor.

Marvel hayranlarının uzun süredir merak içinde beklediği Avengers 4 ya da resmi olarak açıklanan adı ile Avengers: End Game (Yenilmezler: Son Oyun) fragmanı resmi olarak yayınlandı. Nisan 2019’de beyaz perdeye gelecek olan filmin ilk fragmanı, Avengers: Infinity War’da neredeyse her şeyini kaybeden kahramanların, gerçek bir çöküş yaşadığını gösteriyor.

Avengers: End Game ile birlikte Thanos’un geri geleceği ve filmde çok ciddi aksiyon sahneleri olacağı biliniyor. Ancak filmin ilk fragmanı, izleyenlere, büyük bir son savaşa hazırlamaktan ziyade kahramanların Avengers: Infinity War’un ardından nasıl bir çöküş yaşadıklarını gösteriyor.

Her şeyi başlatan adam olan Tony Stark, bir uzay gemisi ile sonsuz boşlukta ilerliyor. Evrenin yarısı ile birlikte en yakın dostunu da kaybeden Captain America’nın gözleri yaşlı. Thor, her şeyini kaybetmiş bir adam olarak yas ve öfkeyi aynı anda yaşıyor. Avengers: Infinity War’da göremediğimiz Hawkeye, Avengers: End Game ile birlikte geri dönüyor.

Avengers: End Game (Yenilmezler: Son Oyun), 26 Nisan 2019’da vizyona girecek.

Sitene Ekle