BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  GÜNCEL

Yeni Ulaştırma Bakanı kim olur Süleyman Özışık açıkladı

Binali Yıldırım'ın Başbakanlık koltuğuna oturması sonrası yeni Ulaştırma Bakanı kim olur sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yeni Ulaştırma Bakanlığı için öne çıkan isim Ahmet Arslan.

Abone ol

Binali Yıldırım bugün AK Parti Kongresi sonrası AK Parti Genel Başkanlığı koltuğuna oturacak. Yeni Başbakan'la birlikte kabinede de bir dizi değişiklik bekleniyor. En çok merak edilen isim ise yeni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı kim olacak sorusunun yanıtı.

AK Parti Kongresi sırasında NTV canlı yayına katılan İnternethaber yazarı Süleyman Özışık yeni Ulaştırma Bakanı'nın Ahmet Arslan olacağına dair kulisleri paylaştı. 

Ahmet Arslan'ın başta Marmaray olmak üzere Türkiye'nin büyük projelerinde Binali Yıldırım'la birlikte çalışan ikinci isim olduğunun altını çizen Süleyman Özışık, Ahmet Arslan isminin öne çıkmasının bir diğer nedeninin ise kabinede 'Doğu kökenli bir bakan' eksiğinin olmasına bağladı. 

Süleyman Özışık'ın AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'la ilgili yorumlarının detaylarını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.