BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  GÜNCEL

Yeni sezon formasını tanıttı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon formasını basın mensuplarına tanıttı. <br/>Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki kampı sürü...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon formasını basın mensuplarına tanıttı.
Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki kampı sürüyor. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım da idmanı takip etti ve yeni sezonda giyilecek olan formalar hakkında bilgiler verdi.
Yıldırım, yeni sezon formasında göğüs reklamı olmayacağını belirterek, "Sezon başlıyor. Bu sezon da tüm takımlara başarı diliyoruz. Bu sezon da kazasız belasız sağlıklı, adil bir yarışmanın sonunda bir takım şampiyon olacak. Herkese başarı diliyorum. Biz takımımıza güveniyoruz. Takviyeye fazla ihtiyacımız yok. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır, yine şampiyonluğa oynayacaktır. Son 15 senesine baksanız ya birinci ya ikinci olmuştur. Bir sezon dördüncü bir sezonda altıncı oldu. Sponsorluk konusunda en iyi organize eden kulüp Fenerbahçe olmuştur. Havuz sistemini 150 milyonlardan 450’lere çıkardık. Forma reklamların da belirli noktalara taşıdık. Türk Telekom ile anlaşma bitti. Başka sponsorlarla da konuşmalar yaptık. Yönetim olarak biz bu sene formanın önünde göğüs reklamı almama kararı aldık. Ülker ile 1 yıl anlaşmamız olduğu için arkadaki reklam devam edecek. Fenerbahçe’nin bu şekilde düşünmesinin sebebi Fenerbahçe yönetimi kongre üyesi ve büyük taraftarı formanın sponsoruyuz. Bizler bu sponsorluğu yapacağız. Forma alarak, formanın satışlarına destek olarak, sponsorluğu biz yapacağız. Aldığımız kararla geçmişte sponsorlarla aldığımız rakamlarla üzerine çıkabileceğimizi en az onlar kadar. 4. yıldıza kadar taraftarımıza böyle bir jest yaparak taraftarımıza camiamızı önünde reklam olmadan 3 yıldızın yanına bir yıldız daha koymayı hedeflediğimiz için böyle bir karar aldık. Yarın saat 12.00’da tüm Türkiye’de satışlar başlayacak. Fenerbahçe camiasına taraftarımıza armağan olsun” dedi.
Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu açıklamanın ardından üzerindeki yağmurluğu çıkartarak yeni sezonda giyilecek olan formayı tanıttı. Yıldırım ve Uslu forma tanıtımının ardından Manisa’dan gelen engelli Mehmet Ali Kelebek’in yanına giderek onunla fotoğraf çektirip bir süre sohbet ettiler. Sarı-lacivertli takımın akşam antrenmanı basına kapalı gerçekleşti.
(İHA)