BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.432,98
HABER /  GÜNCEL

Yeni ses kaydında Gezi ve Erdoğan bombası!

Sızdırılan son ses kaydında eski İçişleri Bakanı Gezi eylemleri sürecinde Başbakan'ın aldığı katı tutumdan dolayı yakındığı iddia edildi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Gündemi sallayan ses kayıtlarının ardı kesilmezken sızdırılan son kayıt sıcak gündemle örtüşüyor. Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesiyle yeniden gündeme gelen Gezi sürecini konu alan ses kaydı istifa eden İçişleri Bakanı Muammer Güler ile iş adamı Orhan Cemal Kalyoncu arasındaki bir telefon görüşmesi olduğu iddia ediliyor.

SES KAYITLARINDA GEZİ SERİSİ BAŞLADI!

Twitter'daki Haramzadeler adlı hesaptan sızdırılan kayıtta Başbakan Erdoğan'ın Gezi eylemlerinin tırmanmasının sorumlusu olduğu iddia edildi. "Gezi 1" adıyla servis edilen kayıt Gezi eylemleri sürecine dair başka kasetlerin de geleceği mesajını verdi. "Gerilim isteyen Erdoğan olayların yatışmasına izin vermiyor." başlığı altında yapılan sızdırmada çarpıcı iddialar var.

GÜLER: YALVARDIM YAKARDIM NUH DEDİ PEYGAMBER DEMEDİ!

Gezi eylemlerinin zirve yaptığı 1 Haziran tarihinde yapıldığı iddia edilen görüşmede Muammer Güler'in Kalyoncu'ya Başbakan'ın katı tutumundan dolayı yakındığı görülüyor. "Başbakan'a yalvardım yakardım. Nuh diyor peygamber demiyor. Eylemciler açıklama yapıp çıkacağız diyor ama izin vermiyor" dediği iddia edildi.

BAŞBAKAN'IN KAFASINDA TEKEL İŞÇİLERİ VAR!

Güler'in ilgili kayıtta eylemcilerin araya bazı milletvekillerini de koyarak basın açıklaması yapıp parktan çıkacaklarına söz verdiklerini ama Başbakan'ın buna bir türlü buna razı olmadığını söylerken "Başbakan'ın kafasında şey var. Tekel işçileri geldiler Ankara'ya bir daha çıkmadılar ya buradan... Buradan da çıkmazlar gibilerinden..." dediği iddia edildi. Yer yer küfürlü ifadelerin de dikkat çektiği kayıtta olayların tırmanmasında Başbakan'ın oynadığı role vurgu yapılıyor.