BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.425,66
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftada havalar nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava için hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte bölge bölge beklenen sıcaklıklar

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava için hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu (Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin) ile Elazığ, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle sağanak ve gökgürültülü sağanak, sabah saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

HAVA SICAKLIĞI: Yurt genelinde 3 ila 5 derece artacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bugün (Pazar) sabah saatlerinde İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Zirai don, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı, batısı çok bulutlu, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla doğu kesimleri çok bulutlu geçecek. Bugün (Pazar) sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Bugün (Pazar) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile ilk saatlerde Erzincan, Tunceli ve Elazığ çevreleri sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin) akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Batman çevrelerinde sis görülecek.