BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.410,70
HABER /  GÜNCEL

Yeni günde hava nasıl olacak?

Yeni günde hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden yurtta beklenen hava sıcaklık tahminleri...

Abone ol

Meteoroloji yeni günde yurtta beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğusu, zamanla batısı çok bulutlu, Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Batman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Iğdır ve Ağrı çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı, zamanla batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

EGE: Parçalı, kıyı kesimlerinin zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.