BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
HABER /  GÜNCEL

Yeni günde hava nasıl olacak?

Meteroloji yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte yurtta bölge bölge beklenen sıcaklıklar

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte yurtta beklenen sıcaklıklar...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz kıyıları parçalı zamanla çok bulutlu, Bartın, İnebolu, Sinop,Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağmurlu, diğer kesimlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeybatı kesimler ile iç bölgelerde yer yer sis hadisesi ile buzlanma ve don olayı, doğu bölgelerimizde ise buzlanma ve don olayı görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Orta ve Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgede yer yer sis olayı görülecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde; bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde; Göller yöresinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde; Sivas, Yozgat, Kayseri çevrelerinde orta kuvvette, diğer yerlerde ise hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren Bartın, İnebolu ve Sinop çevreleri yağmur ve sağanak yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri yağmur ve sağanak yağmurlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.