BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.493,30
HABER /  GÜNCEL

Yeni Gülen kasetinde Şefkat Tepe bombası

Fethullah Gülen'in yeni kasetleri çıktı. Bu kez Şefkat Tepe dizisi ve Aydın Doğan bombaları var. Kasetler misilleme olarak mı yayınlandı sorusu akıllarda.

Abone ol

İNTERNET HABER - AK Parti ile Cemaat savaşında kasetler havada uçuyor. Fethullah Gülen'in yeni ses kasetleri piyasaya sürüldü.

Alo Fatih serisinin ardından Gülen'in 6 ayrı telefon kaydı internete yüklendi. Konuşmaların içeriklerinin medya ağırlıklı olması 'misilleme' iddialarını gündeme getirdi.

ŞEFKAT TEPE BOMBASI

Gülen'e ait olduğu iddia edilen konuşmalardan ilkinde Hizmet hareketi mensubu üst düzey bir kişi, "Bu haftaki Şefkat Tepe'yi arz edeyim' diyerek dizide neler olacağını kelimesi kelimesine aktarıyor.


ŞEVKAT TEPE DİZİSİ : Hz. Muhammed kamyonet kasasında

Samanyolu televizyonunda 'Şefkat Tepe' dizisindeki Hazreti Muhammed sahnesi olay yarattı.
şevkat-tepe-peygamber-sahnesi.jpg
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu kişi Karanlık Kurul'daki hayali kahramanın ağzından verilen mesajı okuyor ve Gülen'den onay alıyor.

Gülen ile hizmet hareketi mensubunun bu konuşması dizideki Karanlık Kurul fikrinin de Hoca'dan çıktığını ortaya koyuyor.

Bilindiği gibi Şefkat Tepe dizisi, 'kamyonet kasasındaki peygamber' tasviri ile hayli tepki çekmişti.

AYDIN DOĞAN VE DAMADIYLA GÖRÜŞME

Ses kasetlerinde hizmet hareketinin Aydın Doğan ve damadı Mehmet Ali Yalçındağ ile yaptığı görüşmenin Gülen'e rapor edilmesi de yer alıyor.

Aydın Doğan görüşmede Gülen'den övgüyle söz etmi ve "Şu anda gerçek olarak demokratlığı Hocaefendi temsil ediyor” demiş..

Aydın Doğan'ın damadı Mehmet Ali Yalçındağ ise yapılan görüşme ise şu sözlerle aktarılıyor;
-"Akşam üzerinde de damadı geldi onunla da konuştuk. Onu biraz diğer taraf etkilemeye çalışıyordu. Bunlardan bahsedince o da rahatlamış oldu. Hocamın ellerinden öpüyorum dedi."

ABD HABERLERİ YAPMAYIN

Gülen'e ait olduğu iddia edilen ses kasetlerinde bir nokta da hayli ilginç. Fethullah Gülen, hizmet hareketi mensuplarına 'ABD ile ilgili aleyhte haber yapılmaması' talimatı veriyor.