BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
GÜNCEL

Yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte Suudi timin konsolosluğa giriş anı

SUUDİ ARABİSTAN'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı olayına dair yeni görüntüler çıktı. 15 kişilik infaz timinin konsolosluğa giriş anı var. Timdeki bir isim ise neler döndüğünün kanıtı niteliğinde.

2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaçırılması olayına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde Suudi Arabistan istihbaratından olduğu öne sürülen 15 kişilik timin Kaşıkçı'dan hemen önce konsolosluk binasına girdiği ve yaklaşık 2 saat sonra konsolosluktan ayrılarak 2 kilometre uzaklıktaki Konsolosluğun özel konutuna gittikleri belirlendi. 

BİR İSİM OLAY : 15 kişilik infaz timinde yer alan Salah Muhammed A Tubaigy'in askeri adli tıpın başındaki isim olduğu ortaya çıktı. Adli tıpçının infaz timine cinayet delillerinin yok edilmesi için dahil edildiği düşünülüyor. 

İşte Suudi Arabistan'dan gelen 15 kişilik suikast timi!

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA: Güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda; Suudi Arabistan Konsolosluğuna 13:14'te giriş yapan Cemal Kaşıkçı'dan hemen önce, 34 CC 2248 ve 34 CC 1865 plakalı araçlarla özel timin giriş yaptığı görülüyor. Ardından tim, 15:08'de konsolosluk binasından ayrılarak yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki konsolosluğun özel konutunun garajına giriyor.

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı ise 15:37'de konsolosluk önüne gelerek polise haber veriyor. İddialar üzerine polis, Atatürk Havalimanına giderek özel jetlerde arama yapıyor.

Sevil Atasoy'dan Cemal kaşıkçı açıklaması! Ceset parçalanırsa...

Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?

Sitene Ekle
Etiketler