BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
MEDYA

Yeni Gelin 28. bölüm fragmanı

Yeni Gelin 28.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 9 Aralık 2017 Cumartesi günü ekrana gelecek olan Yeni Gelin 28.yeni bölüm fragmanında neler olacak? Yeni Gelin 28.bolum fragmani ve özeti internethaber'de.

Show Tv'de cumartesi günleri yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizi Yeni Gelin'de bu hafta yine nefesler tutuldu. Adana'da geçen ve komedi ağırlık olan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi'nin paylaştığı Yeni Gelin ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Show Tv'nin dizisi Yeni Gelin yine yayınlandığı son bölümüyle büyük ilgi gördü. Peki Yeni Gelin 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ GELİN 28.YENİ BÖLÜM FRAGMANI:

Yeni Gelin 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni Gelin dizisi 28. yeni bölümüyle 9 Aralık 2017 Cumartesi akşamı Show TV'de olacak

YENİ GELİN SON BÖLÜM NELER OLDU?

Kalender, Asude’nin erkek arkadaşını kaçırarak düelloya girdi. Ferhat ve Dilan aşkı ise Dilan’ın ablası Möhteber’in engeline takıldı. Bu sırada Kalender’le Asude’yi buluşturanın Bella olduğunu zanneden kaynanalar bir plan yaptı. Konağı soyan Möhteber, Ayşe ve Asiye suçu Bella’ya attı. Jandarmanın geldiği ve işlerin iyice karıştığı konakta sular durulmazken, hırsızlıkla suçlanan Bella gözyaşlarına hakim olamadı. Bella ve Hazar’ın odasını arayan ve altınları odada bulan kaynanalar final sahnesinde Bella’ya büyük bir şok yaşattı.

Sitene Ekle