BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.423,70
HABER /  MEDYA

Yeni Gelin 17.son bölüm neler oldu yeni fragman yayınlandı mı?

Show Tv'nin en çok izlenen dizilerinden olan Yeni Gelin yeni bölümüyle 23 Eylül'de ekrandaydı. 2.sezona bomba gibi başlayan Yeni Gelin 17.bölüm izleyenlerden beğeni aldı mı? Peki Yeni Gelin son bölümden sonra 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin 17.bölümüye ikinci sezona başladı. Haziran ayında ara veren ve sezona yeni başlayan Yeni Gelin son bölüm neler yaşandı? Yeni Gelin 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni Gelin ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Haziran ayında sezon finali yapan Yeni Gelin’in 17. bölümünde Bella; sevdiği, uğruna her şeyden vazgeçtiği adamı, başka bir kadınla yakalayınca büyük bir yıkıma uğradı. Finale ise Bozok’ların uzun zamandır beklediği haber damga vurdu. Yeni Gelin’in 18. bölümünde ise macera Adana'da kaldığı yerden devam ediyor. Bozoklar ait oldukları topraklara geri dönüyorlar.

YENİ BÖLÜM SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Bella; sevdiği, uğruna her şeyden vazgeçtiği adamı, başka bir kadınla yakalayınca büyük bir yıkıma uğramıştır. Hazar’ın geceyi hatırlamaması da bu durumu iyiden iyice ağırlaştırmış, Bella çareyi onu terk etmekte bulmuştur. Bir başına, hiç bilmediği bir yerde, üstelik dağın başında nereye gideceğini bilemez bir haldedir. Kamil ve Kamilla da peşine takılınca işler iyice sarpa sarar. Yardım eli uzattığını sandıkları Temel, Bella’yı kafasına takmıştır ve Bella’yı kaçırır. Sevdiği kadının peşinden gitmek, ona kendini inandırmak için yola çıkan Hazar’ın; karısının başının belada olduğunu öğrenince iyice gözleri kararır. Karısını Temel’in elinden kurtarır.

İzleyenleri hem güldüren hem de düşündüren Yeni Gelin 18.yeni bölüm fragmanı da diziden hemen sonra yayınlandı.