BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.507,99
HABER /  GÜNCEL

Yeni bir siyasi terör şekli icat ettiler

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Büyükerşen, AKP'ye yüklendi ve ekledi:"Kaybedeceklerini anlayanların son çırpınışları"

Abone ol

 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yılmaz Büyükerşen, seçime 3-4 gün kala hakkında yapılan tüm iftira ve yalanların, kaybedeceklerini anlayanların son çırpınışları olduğunu söyledi.

Büyükerşen, DSP Eskişehir Milletvekili Tayfun İçli ve merkez ilçe belediye başkan adaylarıyla bir otelde düzenlediği basın toplantısında, seçime az bir süre kala AK Parti'nin kendisi hakkında çeşitli karalama kampanyaları başlattığını belirtti.

''AKP, Türkiye'de terörizm literatürüne yeni bir terör şekli katmıştır'' diyen Büyükerşen, şöyle konuştu:

''Bunlar yeni bir siyasi terör şekli icat etmiş durumdalar. Ses bombalarıyla korku yaymak, sis bombalarıyla gerçekleri gözler önünden silmek gibi bir gayretin içindeler. Ama ben biliyorum ki bu sis dağılacak, bu gürültü bombası 29 Martta fos çıkacaktır. Hakkımda iddialarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundum. Hukuk tanımazlıklarının ve iftiralarının hiç bir işe yaramayacağını 29 Mart akşamı göreceğiz. Önce Eskişehirliler, daha sonra da şaşmaz Türk yargısı eninde sonunda bunun hesabını onlardan soracaktır.''

Bu seçimin her şeye rağmen Eskişehirlilerin ve burada doğup büyüyecek çocukların geleceğine yönelik bir karar ve tercih seçimi olacağını belirten Büyükerşen, ''Seçime 3-4 gün kala hakkımda yapılan tüm iftira ve yalanlar, kaybedeceklerini anlayanların son çırpınışlarıdır'' dedi.

Büyükerşen, konuşmasında Ak Parti'nin yarın Eskişehir'de yapacağı mitinge de değindi.