BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,24
HABER /  GÜNCEL

Yeni Başbakan Numan Kurtulmuş mu bu fotoğraf olay oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı sonrası camiden Numan Kurtulmuş ile ayrıldı. Numan Kurtulmuş'un ismi AK Parti'nin başına geçebilecek isimler arasında geçiyor...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Erdoğan'dan önce Eyüp Sultan'a Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş geldi.

Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı caminin Cülus Yolu kapısı girişinde karşıladı. Erdoğan ve Kurtulmuş birlikte namaz kıldı. Cumhurbaşkanının takip eden basın mensuplarının bu kapıda beklemelerine izin verilmedi. Erdoğan ve Kurtulmuş, Eyüp Sultan türbesine de uğrayıp dua ettiler.



KURTULMUŞ, CUMHURBAŞKANI'NIN MAKAM ARACINA BİNDİ

Namazın ardından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un makam aracı camiden boş ayrıldı. Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracına bindi. Cumhurbaşkanının makam aracı, Cülus Yolu Kapısı'ndan Eyüp Sahil yoluna çıktı. Erdoğan yolda gördüğü vatandaşlara el salladı, onlarla bir süre sohbet etti. Erdoğan ve Kurtulmuş birlikte Eyüp Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılış törenine gitti.

Açılış töreninde de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Numan Kurtulmuş yan yanaydı. Numan Kurtulmuş'un bakanlar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasına oturması dikkat çekti.

MESAJ MI VERİLDİ?

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün 22 Mayıs 2016 tarihinde AK Parti Olağanüstü Kongresi'nin gerçekleştirileceğini ve kendisinin de aday olmayacağını açıklamıştı.

Genel başkanlık koltuğu için Numan Kurtulmuş'un yanı sıra Bekir Bozdağ, Binali Yıldırım, Berat Albayrak ve Mehmet Müezzinoğlu'nun isimleri konuşuluyor.