BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,34
HABER /  SPOR

Yeni Aurelio vakası yolda

Tuncay ve Aurelio vakası tekrarlanacak mı? Taraftar sitesi antu sarı lacivertli yönetime sert çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe'de transfer çıkmazı.. Yıldız oyuncular küstürülüyor mu? Yönetim ve futbolcular arasındaki büyüyen savaşa taraftar sitesi antu.com da katıldı.

www.antu.com” sitesinde “Sözleşmeler bir an önce yenilenmeli” başlığıyla yer alan yazıda, yönetimin özellikle Alex ve Lugano’nun sözleşmelerini daha önceden uzatmayıp, işi son dakikaya bırakarak büyük bir hata yaptığı savunuldu.

Yazıda “Tuncay’da, Aurelio’da yaşadığımız gibi, bu iki futbolcumuzun da gitmelerini engellemek için önlerinde çok kısa bir süre kalmıştır” denildi. Bu arada Fenerbahçe 10 günlük iznin ardından bugün çalışmalara başlayacak.

LUGANO DA KAFA KARIŞTIRDI

Devre arası iznini Uruguay’ın ünlü tatil merkezlerinden Punta del Este’de geçiren Lugano, “Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor. Bu yüzden şu anda transferi düşünmek istemiyorum. Ancak mayıs ayında sözleşmem sona eriyor ve o gün geldiğinde River Plate’e transfer olabilirim” diye konuştu. 

“River Plate Teknik Direktörü Gorosito arayıp beni istediğini söyledi. Arjantin’de futbol oynamak bana da çekici geliyor” diyerek Sarı-Lacivertli kulüple yollarını ayırabileceğini açıkladı.

DEĞERİMİN BİLİNDİĞİ YERDE OYNARIM

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, kendi sitesinden yaptığı flaş açıklamalar ile Fenerbahçe yönetimini eleştirmişti.  Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve henüz kulübü ile nikah tazelemeyen Alex, "Fenerbahçe'nin durumunu anlamıyorum. Değerimin bilineceği yerde oynamayı düşünmek zorundayım" diye konuşmuştu.