BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  GÜNCEL

Yeni Akit'ten dekolte saçmalığı

Yeni Akit gazetesi bugün manşetine taşıdığı Hurşit Tolon haberinin fotoğrafı görenleri şaşkına çevirdi

Abone ol

Yeni Akit Gazetesi bugünkü manşetinde ikinci Ergenekon davasında tutuklanan Emekli General Hurşit Tolon'u taşıdı ama Tolon'un eşiyle çekilen fotoğrafını sansürledi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ardından sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye olup GATA'da tedavi gören Tolon'u manşetine taşıyan gazete Emekli General'in tahliyeden sonra balolara koştuğunu öne sürdü.

Hurşit Tolon'un eşi Ayla Tolon'la dans ederken çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayan gazete sırtı ve omuzları açık olan Ayla Tolon'un bu görüntüsünü mozaikledi.

Ergenekon davasında tutuklanıp daha sonra GATAkulli ile hapisten kurtulan Hurşit Tolon, serbest kalınca yaptığı dans ve vals gösterileriyle gündeme gelmişti.

Yeni Akit haberinde konuyu şu sözlerle okurlarına anlattı:

SAĞLIK GEREKÇESİYLE TAHLİYE OLDU, VALS YAPTI

ekran-resmi-2012-01-11,-11.29.28-am.png

Gözaltına alınmadan önce mitingden mitinge koşan, ulusalcılarla toplantı üstüne toplantı yapan Hurşit Tolon, 1 Temmuz 2008’de gözaltına alındı ve ardından tutuklandı. 2

3 Ocak 2009’da GATA’ya sevkedilen Hurşit Tolon, sağlık gerekçesiyle tahliye olmuştu. Tolon, tahliyesinin ardından balolarda dans etmiş, Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen programlara katılmıştı.

29 Ekim 2009 tarihinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 86. yılı kutlamaları çerçevesinde İstanbul Gazeteciler Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği ‘Cumhuriyet Basın Balosu’ ilginç görüntülere sahne olmuştu. Wow Otel’de düzenlenen balonun konukları arasında, Hurşit Tolon ve eşi de vardı. Hurşit Tolon, baloya eşi ile yaptığı vals dansı ile damgasını vurmuştu. Tolon dakikalarca pistte kalmış, dans sırasında eş değiştirerek başka birisiyle dans etmişti.