BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  GÜNCEL

Yeni Akit yazarından Sezen Aksu'ya zehir zemberek yazı

Yeni Akit yazarı Hacı Yakışıklı, başta Sezen Aksu olmak üzere ortaöğrenimde başörtüsü serbestisini eleştirenlere zehir zemberek sözlerle seslendi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Yeni Akit yazarı Hacı Yakışıklı, bugünkü yazısında 'başörtüsü'nü eleştirenleri yerden yere vuran bir yazı kaleme aldı.

Özellikle son günlerde çokça gündeme gelen, Sezen Aksu'nun, kendi konserinde 'ortaöğrenimde başörtüsü serbestisini' eleştirdiği ifadeler üzerinden yüklenen Yakışıklı, CHP'li milletvekili Hüseyin Aygün, Pınar Kür ve Ayşe Hür gibi yazarlara çok sert çıkıştı.

YAZININ BAŞLIĞIYLA TERS KÖŞE YAPTI

Yazısının başlığında 'Herkes başını örtecek, nokta" ifadesini kullanan Yakışıklı, kendi tabiriyle 'ulusalcı-Kemalist-ODA TV' zihniyetinin kendilerinden bu cümleyi kurmalarını beklediği cümlesini ekledi.

"SABRIMIZI SINIYORLAR"

Yakışıklı Aksu, "Sezen Aksu’dan Hüseyin Aygün’e, Pınar Kür’den Ayşe Hür’e kadar ne kadar gözden düşmeye başlayan adam varsa (ki biz onlara adam demiyoruz) anında içlerindeki İslam ve Allah düşmanlığını bir silah gibi ortaya çıkarıyorlar. Sabrımızı sınıyorlar, ancak bizim sabrımızdan evvel onlar tükenecek!"  cümlesiyle oldukça sert bir mesaj gönderdi.

İşte Yakışıklı'nın o yazısı:

Bizden bu cümleyi duymak için neler vermezlerdi! Enteresan olan bu cümleyi duymak isteyenlerin Kemalist, ulusalcı, Oda Tv’ci, güya laik ve çağdaş kesimler olması! Milletin inanacağını bilseler aralarından bazılarına sakal-başörtü takıp kışkırtma yaparlar! Millet artık onlara “kışt kışt” diyor!

"BİZ MUHAMMED DEMEDEN ÖNCE SALAVAT GETİRİYORUZ"

Kullandıkları ifadeler oldukça basit, öyle ihtişamlı laflar etmelerine gerek yok! Hazır kalıp cümleler de var. Mesela; “Ayşe, Muhammed’le evlendiğinde 9 yaşındaydı, bu ne çağdışılık” diyorlar. Biz her şeyden önce Muhammed değil “Hz.Muhammed” diyor ve “salâvat” getiriyoruz.

"YIKAMADIĞINIZ YÜZLERİNİZ, OJELİ LANET TIRNAKLARINIZ..."

Onlar yıkamadıkları kirli yüzleri ve ojeli lanet tırnaklarıyla, O’nun ismini saygısızca zikrediyorlar. Peygamberimize (sav) inanıyorsan O’nu sevmen ve gerçekleri görmen lazım, yok inanmıyorsan sana ne kardeş, bizim derdimiz seni niye geriyor?! Arap düşmanlığı zaten had safha!

Sezen Aksu’dan Hüseyin Aygün’e, Pınar Kür’den Ayşe Hür’e kadar ne kadar gözden düşmeye başlayan adam varsa (ki biz onlara adam demiyoruz) anında içlerindeki İslam ve Allah düşmanlığını bir silah gibi ortaya çıkarıyorlar. Sabrımızı sınıyorlar, ancak bizim sabrımızdan evvel onlar tükenecek!

"AKİF'İN 'ULUSUN KORKMA' DEDİĞİ VARLIKLAR..."

Toplumda başörtülü-başörtüsüz ayrımı yaptırmaya çalışanlar boşa heveslenmesin! Mesele başörtü meselesi olmaktan çıkmış, “tesettüre uygun” giyinme meselesine dönüşmüştür ki bu Müslümana ait bir meseledir! “Azgın azınlık” artık Allah’ın ayetlerinden elini çekecek! “Başımızı zorla mı örtecez ayol” diyenler Mehmet Akif’in “Ulusun, korkma” dediği uluyan varlıklardır!

"FUHŞİYAT KANALİZASYONU"

Onlar bunu yaptıkça içlerindeki sapıklığı, gaddar ruhu, çukur düşünceleri, modernite adı altındaki fuhşiyat kanalizasyonu ortaya döküyor. Biz şimdi sabır makamındayız ve onlar gibi çakal tıyniyetli değiliz! Alçaklıklarında yine kendi kendilerini boğacaklar! Ahirette milletin hesabı olacak! Allah’tan dilerim ki onlar gibi tezek akıllıları öte tarafta milletin karşısına çıkarmasın!