BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02

Yengeç burcunda yeniay doğuyor

Sabah 05:30’da Ay Güneş ile birleşecek ve 2° Yengeç burcunda yeniay doğacak.

Bugün 24 Haziran Cumartesi...Satürn günündeyiz...

Ay 01:07’de Yengeç burcuna geçecek. Sabah 05:30’da Ay Güneş ile birleşecek ve 2° Yengeç burcunda yeniay doğacak.

Yeni tohumların atıldığı yeniay dönemleri yeni başlangıçları destekler. 

Yengeç burcu yeniayı ev, yuva, aile, vatan, millet, güvenlik, sağlık, beslenme, bakım gibi kavramları günlük yaşamımıza daha fazla dahil edebilir.

Yeniay öncü grup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını çok daha fazla etkiyecektir.

Yeniay an haritasında Yengeç burcu yükseliyor ve yeniay haritanın birinci evinde doğuyor.

Bu durum Yengeç temalarını kuvvetlendiriyor. Güneş ve Ay dışında Merkür veMars da Yengeç burcunda. Hem düşüncelerimiz hem eylemlerimiz kişisel hassasiyetler, aile, yuva, güvenlik ile ilgili konulara odaklanabilir.

Yeniayın ardından Ay Merkür ile kavuşacak. Özellikle zihnimiz duygularımızın etkisinde daha fazla kalırken, aile ilişkileri de güçlenebilir.

Yengeç geçmiş konular ve anılarla da ilgilidir. Bu dönem artan duygusal hassasiyetler bizi daha fazla geçmişe götürebilir. Merkür’ün de Yengeç burcunda olması zihinsel olarak da buna müsait bir durum oluşturuyor. Durum böyle iken eğer bazı kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz varsa onları bağışlamak ve bu zararlı duygulardan kurtulmak için de uygun bir dönemde olacağız.

Yengeç burcu vücudumuzda mide, sindirim sistemi ve göğüs bölgesini yönetir. Bu bölgelerin daha hassas olması beklenebilir. Beslenme düzenimize dikkat etmeli, ağır gıdalardan uzak durmalıyız.

Bugün Boğa burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton arasında üçgen açı kesinleşecek. Maddi manevi kendimizi güçlü ve güvende hissedebilir, iş, kariyer ve maddi konularda önemli destekler bulabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay, Mars ile birleşecek ve Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Duygularımız ve sezgilerimiz yoğunlaşırken, daha sabırsız ve dürtsel davranabiliriz. Yakınlarımızın ve sevdiklerimizin ilgisine daha çok ihtiyaç duyabiliriz.