BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00

Yengeç burcunda dolunay meydana geliyor

Güneş bugün Oğlak burcuna geçecek ve kış gündönümü başlayacak. Ay akşam 19:27’de Yengeç burcuna geçecek. Bu geçişle birlikte Ay Güneş’in karşısına geçecek ve 20: 48’de 0 ° Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 22 Aralık Cumartesi... Satürn günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay dolunay fazında. Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Mars ile zıt açı yapacak. Güne gergin ve huzursuz başlayabiliriz. Çabuk sinirlenebilir, dürtüsel davranabiliriz.

Dolunay fazındaki Ay duygusal ve bedensel daha hassas ve duyarlı yapabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise Ay, Koç burcundaki Uranüs ile uyumlu görünümde olacak.

Heyecan ve coşkumuzun artabileceği bu saatlerde daha dikkatli ve kontrollü olmaya çalışmalıyız. Ani ve sürpriz gelişmeler porgramlarımızda değişimler yaratabilir.

Güneş bugün Oğlak burcuna geçecek ve kış gündönümü başlayacak. Ay akşam 19:27’de Yengeç burcuna geçecek. Bu geçişle birlikte Ay Güneş’in karşısına geçecek ve 20: 48’de  0 ° Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek.

Ev, yuva, aile, ebeveynler, vatan, toprak, beslenme, barınma,güvenlik, emlak ve inşaat, denizcilik ile ilgili kavramlar Yengeç burcu tarafından temsil edilir.  Kişisel ve toplumsal alanlarda bu kavramlar bir kaç gün daha fazla dikkat çekebilir ve dönüşümler olabilir.