BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
GÜNCEL

Yengeç burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Yengeç burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Haftaya yavaş ve temkinli giriş yapmanızı tavsiye ediyorum. Pazartesi günü anlamadığınız durumlar, kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar söz konusu olabilir. Yine hastane ve sağlık konuları da gündemde olabilir.

Salı günü:  sizin için oldukça güzel bir gün olacak, Yengeç burcunda ilerleyecek olan Ay sizin kendinize odaklanmanızı, yapmak istediğiniz işlere girişmenizi sağlayacak. Aileniz ve sevdiklerinizle vakit geçirmek ve iş konularına odaklanmak ve başarılı sonuçlar elde etmek için ideal bir gündeyiz. Görünüşünüz ile ilgili değişiklik yapmak isteyeceğiniz veya önem vereceğiniz bir gündesiniz.

Çarşamba günü: yine kendinize ve isteklerinize odaklı bir gündesiniz ama pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz bugün. Ayın sert açıları biraz gergin ve durdurucu etkiler içeriyor. Özellikle ikili ilişkiler anlamında dikkatli olun bugün, her tür ikili görüşme biraz gergin geçebilir ve istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Perşembe günü ise; Aslan burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasının etkisine giriyoruz ve parasal konular gündeminize geliyor. Eğer son zamanlarda para sıkıntıları yaşıyorsanız bu durumu ele almak ve çözüm sağlamak için ideal bir zamandasınız. Yeni bir iş teklifi, terfi ya da para kazanma yolunuzda yaşanacak değişiklikler söz konusu…

Cuma günü. Parasal konular yine gündeminizde bu konular ile ilgili bir durum değerlendirmesi yapabilirsiniz ve bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. İstediğiniz sonuçları elde etmeniz yakın bir zamanda mümkün olacak.

Cumartesi günü tutulmanın etkisi ile biraz gergin olabilirsiniz. Özellikle parasal konularda kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz ama çözümler çok yakında önünüze geliyor olacak. Hayata ve akışına bırakmaya çalışın kendinizi.

Pazar günü ise, daha çok sevdiklerimizle vakit geçirmek akraba buluşmaları için son derece iyi olacak. Yine ev işleri, temizlik ve düzenleme konuları da bugünün konuları arasında olacak.

Sitene Ekle