BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Yenen de sevindi yenilen de

Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda Galatasaray’ı 2-1’lik skorla yenmesinin ardından Çorlu’da iki takımın taraftarlar...

Abone ol

Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda Galatasaray’ı 2-1’lik skorla yenmesinin ardından Çorlu’da iki takımın taraftarları sokağa döküldü.
Maçın son düdüğünün ardından Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar ellerindeki takımlarının bayrakları ile Atatürk Meydanı’nda toplanmaya başladılar. Burada karşılaşan iki takım taraftarlarının arasında zaman zaman gerginler yaşandı. Polis hemen iki tamın taraftarlarının arasına girerek tartışmaları yatıştırıldı. Bunun üzerine Fenerbahçe taraftarları Atatürk Meydanı’ndan ayrılarak kutlama yapmak için Cumhuriyet Meydanı’na gitti. Atatürk Meydanı’nda kalan Galatasaraylı taraftarlar bir süre daha takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Daha sonra tekrar Atatürk Meydanı’na gelmek isteyen bir grup Fenerbahçeli taraftar polis engeliyle karşılaşınca gergin anlar yaşandı. Bir süre daha slogan atan taraftarlar polis ekiplerinin uyarılarından sonra dağıldılar.
(İHA)