BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50
MEDYA

Yemekteyiz'de skandal hilenin yankıları sürüyor! Bir itiraf daha geldi

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'in önceki bölümünde Tansu Taşkın yeni bir itirafta bulundu. Taşkın 'Annemin yaptığı salatayı ve yoğurduğu köfteleri ekipten kimse yokken araya kattım.' dedi.

TV8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'de 5 Haziran Salı günü yaşanan skandal hilenin yankıları önceki bölümde de devam etti. Tansu Taşkın, yeni bir itirafta bulundu ve 'Annemin yaptığı salatayı ve yoğurduğu köfteleri ekipten kimse yokken araya kattım.' dedi.

NE OLMUŞTU? Yemekteyiz'de salı günü yarışan Tansu Taşkın, kural dışına çıkarak annesinin hazırladığı salatayı diğer yarışmacılara ikram etmişti. Yapım ekibinin dikkatinden kaçmayan detay programın sunucusu Onur Büyüktopçu ve diğer yarışmacıların tepkisine neden olmuştu.

3 SAAT KURALI:  Yemekteyiz yarışmasında kurallar gereği yarışmacılar yemeklerini 3 saat içinde hazırlamak ve herhangi birinden yardım almadan yemeklerini bitirip sunmak zorunda.

TANSU TAŞKIN KİMDİR? 34 yaşındaki Tansu Taşkın, haftanın ikinci günüde yarışacak. Bekar olan yarışmacının memleketi İzmir. Özel güvenlik görevlisi olan yarışmacının hobileri arasında futbol ve basketbol oynamak, kaykay kullanmak ve bisiklete binmek var. Düşüncelerini kimseden saklamayan gerçekçi birisi olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Sitene Ekle
Etiketler