BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
MEDYA

Yemekteyizde Onur Büyüktopçu gerildi! 'Dalga geçmeye gelmişsiniz'

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'in önceki akşamki bölümünde Onur Büyüktopçu, hafta boyunca yaptığı puanlamada yarışmacılara 1 puan veren Alev Hanım'a tepki gösterdi.

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor.

Haftanın son gününde Onur Büyüktopçu, hafta boyunca yaptığı puanlamada yarışmacılara 1 puan veren Alev Hanım'a tepki gösterdi.

Koray Hatem kimdir nereli ne iş yapıyor? : Yemekteyiz birincisinin belli olacağı cuma günü ev sahibi Koray Hatem. 5. gün yarışmacısı olan Koray Hatem, 42 yaşında. Evli ve bir oğlu ve bir kızı olan Koray Hatem'in 3 boyutlu yazıcı satışı yaptığı bir şirketi var. Aslen İstanbullu olan Koray Hatem'in, su kayağı, yelken ve dalgıçlık yapmak hobileri arasında yer alıyor. Neşeli, eğlenmeyi seven ve sohbeti keyifli biri olduğunu söylüyor.

Sümeyye Geçğün kimdir nereli ne iş yapıyor? : 18 yaşındaki Sümeyya Geçğün, haftanın dördüncü günü yarışacak. Aslen Sinoplu olan Sümeyye Geçğün, bekar. Hemşirelik veya öğretmenlik okumak isteyen Sümeyye Geçğün, evde tek başına kalınca yemek yapmayı ve şarkı söylemeyi çok seviyor. Kendini patavatsız, komik, eğlenceli ve tez canlı biri olarak nitelendiriyor.

Alev Borazan kimdir nereli ne iş yapıyor? : 64 yaşındaki Alev Borazan, haftanın üçüncü gününde yarışacak. Ev hanımı olan Alev Borazan'ın bir kızı ve iki torunu var. Aslen İstanbullu olan yarışmacı, yürüyüş yapmayı, alışveriş merkezlerine ve pazara gitmeyi çok seviyor. Çok konuşan ve kendini seven biri olduğunu söylüyor.

Tuğçe Sökesoğlu kimdir nereli ne iş yapıyor? : 28 yaşındaki Tuğçe Sökesoğlu, haftanın ikinci gününde yarışacak. Önceleri dizilerde oyunculuk yapan Tuğçe Sökesoğlu, şu an catering firmasında idari yönetici. Aslen Rizeli olan Tuğçe Sökesoğlu'nun en sevdiği aktiviteler ise alışveriş ve pilates yapmak ve halk oyunları oynamak. Çok uçlarda yaşayan, inanılmaz rahat birisi olduğunu söylüyor.

Hakan Kaya kimdir nereli ne iş yapıyor? : 46 yaşındaki Hakan Kaya, haftanın ilk gününde yarışacak. İki çocuk sahibi olan Hakan Kaya'nın memleketi Erzincan. Aslında bilgisayar mühendisi olan Hakan Kaya, şu anda finansal danışmanlık yapıyor. İlgi alanları arasında planörcülük, şiir okumak, gümüş takı tasarımı ve üretimi var. Kendini kararlı, kimseden çekinmeyen birisi olarak tanımlıyor.

Sitene Ekle