BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Yemekteyiz'de masanın hali Onur Büyüktopçu'yu şaşırttı! Bir bu eksikti

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'in önceki bölümünde yarışmacıları masada yalnız bırakan Onur Büyüktopçu geri döndüğünde masanın halini görünce şoke oldu...

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor.

Haftanın dördüncü gününde  yarışmacıları masada yalnız bırakan Onur Büyüktopçu geri döndüğünde masanın halini görünce şoke oldu...

Ayşegül Közen kimdir nereli ne iş yapıyor? : 32 yaşındaki Ayşegül Közen, haftanın ilk gününde yarışacak. Evli ve 2 erkek çocuk sahibi olan Ayşegül Közen, aslen Trabzonlu. Muhasebe işleriyle uğraşan yarışmacı, tavla ve bilardo oynamayı ve yabancı film izlemeyi çok seviyor.

Sibel Şentürk kimdir nereli ne iş yapıyor? : 31 yaşındaki Sibel Şentürk, haftanın ikinci gününde yarışacak. Memleketi ise Erzurum. Önceden fitness antrenörü olan yarışmacı, şu anda makyözlük yapıyor. Spor yapmak, dans etmek ve atık malzemeleri değerlendirmek en sevdiği hobilerden.

İsmail Toprak kimdir nereli ne iş yapıyor? 42 yaşındaki İsmail Toprak, haftanın üçüncü gününde yarışacak. Evli ve bir kız çocuk sahibi olan yarışmacı, inşaat sektöründe çalışıyor. Aslen Trabzonlu olan İsmail Toprak, seyahat etmeyi ve televizyon izlemeyi çok seviyor.

Gülşen Dal kimdir nereli ne iş yapıyor? Gülşen Dal 38 yaşında. Güzellik merkezi sahibi olan yarışmacının üç oğlu var. Aslen Azerbaycanlı olan yarışmacı, 11 senedir Türkiye'de yaşıyor. Doğa gezileri yapmayı, hip hop ve jimnastikle ilgilenmeyi çok seviyor.

Oktay Güncü kimdir nereli ne iş yapıyor? 33 yaşındaki Oktay Güncü, kazananın açıklanacağı cuma günü yarışacak. Evli olan Oktay Güncü'nün memleketi Bursa. Makine mühendisliği yapan yarışmacının hobileri arasında gezmek, gezdiği yerlerde yemek yemek, bisiklet turu yapmak ve bateri çalmak var. Sivri dilli ve güzel takıntısı olan birisi olduğunu söylüyor.

Sitene Ekle