BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Yemekteyiz'de gergin anlar! 60 yaşındayım böyle bir şey görmedim

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'in önceki bölümünde günün yarışmacısı olan Beyhan Bey, alinazik yemeğini tek başına sunup yanına pirinç veya bulgur pilavı yapmamasıyla eleştirildi.

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor.

Haftanın üçüncü gününde, Beyhan Bey, alinazik yemeğini tek başına sunup yanına pirinç veya bulgur pilavı yapmamasıyla eleştirildi.

Başarılı yarışmacı bunun üzerine, '60 yaşındayım ben böyle bir şey görmedim.' dedi.

Abdullah Yılmaz kimdir nereli ne iş yapıyor? :34 yaşındaki Abdullah Yılmaz, haftanın ilk gününde yarışacak. Aslen Bingöllü olan yarışmacı, evli ve bir kız çocuk sahibi. Bir kamu kurumunda işçi olarak çalışan Abdullah Yılmaz'ın hobileri arasında yöresel yemek yapmak, seyahat etmek ve spor yapmak var.

Nurhayat Aydoğan kimdir nereli ne iş yapıyor? : Haftanın ikinci gününde yarışacak olan Nurhayat Aydoğan, evli ve bir erkek çocuk sahibi. 36 yaşındaki Aydoğan'ın mesleği ise Edebiyat öğretmenliği. Aslen Trabzonlu olan yarışmacı, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi ve farklı yerlere gitmeyi çok seviyor.

Mehmet Beyhan Ekmen kimdir nereli ne iş yapıyor? : 60 yaşındaki Mehmet Beyhan Ekmen, haftanın üçüncü gününde yarışacak. Evli, iki çocuk ve beş torun sahibi olan Ekmen, aslen Gaziantepli. Yakın bir zamanda arkadaşıyla köfteci açan yarışmacı, torunlarıyla mangal yapmayı ve kitap okumayı çok seviyor.

Rüya Doğan kimdir nereli ne iş yapıyor? : Haftanın dördüncü gününde yarışacak olan Rüya Doğan, 31 yaşında ve bekar. Aslen Kayserili olan yarışmacı, muhasebecilik yapıyor. Rüya Doğan'ın ilgi alanları arasında ise alışveriş yapmak ve köpeğiyle vakit geçirmek var. Konuşkan, girişken ve esprili biri olduğunu söylüyor.

Cevriye Tatlı Uran kimdir nereli ne iş yapıyor? : 44 yaşındaki Cevriye Tatlı Uran, kazananın belli olacağı haftanın son gününde ter dökecek. Evli ve 2 çocuk sahibi olan yarışmacının memleketi ise Sivas. Kendine ait kozmetik firması bulunan Cevriye hanım, çocuklarıyla vakit geçirmeyi, seyahat etmeyi ve şarkı söylemeyi çok seviyor.

Yemekteyiz yeni yarışmacıları Abdullah kimdir Rüya ve Cevriye nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Abdullah kimdir Rüya ve Cevriye nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Abdullah kimdir Rüya ve Cevriye nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Abdullah kimdir Rüya ve Cevriye nereli?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Sitene Ekle