BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz Yasemin Kan kimdir Nagihan Karadere ile akraba mı?

Yemekteyiz yarışmasında haftanın birincisi merak edilirken Yasemin Kan isimli yarışmacı ilgi çekti Hem sesi hem de görüntüsü ile Nagihan Karadere'ye çok benzeyen Yasemin Kan, ünlü sporcunun akrabası mı merak konusu oldu. Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu bugün kim birinci oldu sorusunun yanıtını veriyor.

Abone ol

Yemekteyiz yarışmasının birincisi kim oldu sorusu bugün yanıt bulurken haftanın yarışmacılarından biri merak konusu oldu. Yemekteyiz yarışmasında final günü yarışan Yasemin Kan agresif çıkışları ve sivri diliyle öne çıktı.

Yasemin Kan'ı izleyici Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'ye olan benzerliği ile daha bir merak etti. Nagihan Karadere'nin akrabası olduğu sanılan Yasemin Kan, hem görüntüsü hem de sesiyle ona çok benziyor.

NAGİHAN KARADERE İLE AKRABA MI? : Yemekteyiz yarışmasının sunucusu Onur Büyüktopçu da 'Kıskanıyorsun kızım' diyerek Yasemin Kan'ın Nagihan Karadere'ye tıpatıp benzediğini söyledi. 'Akraba mısınız' diye sorduğu Yasemin Kan, Nagihan Karadere'nin Adanalı kendisinin Kayserili olduğunu söyledi. Yasemin Kan'ın, Nagihan Karadere ile bir akrabalığı bulunmasa da aralarındaki benzerlik gerçekten çok şaşırtıcıydı.

Aslen Kayserili olan Yasemin Kan 44 yaşında. Cuma günü finale ev sahipliği yapan Yasemin Kan, tekstil işiyle meşgul. Yasemin Kan Yemekteyiz yarışmasında rakiplerini çok sert eleştirdi. Haliyle de final yemeği büyük merak konusu oldu. 

Onur Büyüktopçu'nun sevgilisi kimdir? Kaç yaşında annesi de...Onur Büyüktopçu'nun sevgilisi kimdir? Kaç yaşında annesi de...Onur Büyüktopçu'nun sevgilisi kimdir? Kaç yaşında annesi de...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN