BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
MEDYA

Yemekteyiz Hamide Eda kimdir hayat hikayesi herkesi şoke etti

TV 8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'e katılan 30 yaşındaki Hamide Eda Demir, hayat hikayesiyle hem sunucu Onur Büyüktopçuyu hem de izleyicileri hayrete düşürdü.

Hafta içi her gün 16:00'da TV8'de ekrana gelen Yemekteyiz'de bu hafta yarışan 30 yaşındaki Hamide Eda Demir, hayat hikayesiyle herkesi şaşırttı. Özellikle kaşındaki piercinglerle dikkat çeken 5 buçuk yaşında bir çocuk annesi Hamide Eda Demir, muhasebe işinden servis şoförlüğüne kadar bir çok işte çalıştığını söyledi.

SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜ YAPMIŞ: Dört yıl önce eşinden ayrıldığını ve sonrasında hayatına devam ettirmek adına ev temizliğine gittiğini söyleyen 30 yaşındaki Eda Hanım, muhasebe işiyle uğraşmış, pansiyon işletmiş ve bir dönem personel servisi şoförlüğü bile yapmış. Hamile olduğunu öğrendikten sonra şoförlüğü bıraktığını söyleyen Hamide Eda Demir, yarışmacıları ve program ekibini ise üç yıldır temizliğine gittiği evde misafir etti.

PİERCİNGLERİ DİKKAT ÇEKTİ: Kaşının üzerindeki piercinglerle ilgili de konuşan Eda Hanım, program sunucusu Onur Büyüktopçu’nun ‘hiç acıtmadı mı?’ şeklindeki sorusuna acı çekmekten hoşlandığını, fırsatı olsa tüm vücuduna taktırmak istediğini söyleyerek gerek Büyüktopçu’yu ve gerekse ekran karşısındakileri şaşırttı.

Sitene Ekle