BIST 9.095
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,75
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz birincisi bu hafta (30 Mart) kim kazandı?

Yemekteyiz 30 Mart 2018 Cuma kazanan kim oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu soruları hafta boyunca merak edildi. Sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta Berk Bey, Elif Hanım, Jale Hanım, Yasemin Hanım ve Yusuf Bey yarıştı. İşte 30 Mart Cuma Yemekteyiz kazananı...

Abone ol

Yemekteyiz 30 Mart Cuma haftanın birincisi kim oldu sorusunun cevabı belirlendi. Bu hafta Yemekteyiz yarışmasında Berk Bey, Elif Hanım, Jale Hanım, Yasemin Hanım ve Yusuf Bey yarıştı. Haftanın birincisi ise toplam 35 puanla Jale Hanım oldu.

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

Pazartesi gününden cumaya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 30 Mart Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

Jale Hanım: 35 puan

Elif Hanım: 27 puan

Yasemin Hanım: 26 puan

Yusuf Bey: 25 puan

Berk Bey: 24 puan

BERK DEMİRBEY KİMDİR: Yemekteyiz Berk, aşçı yardımcısı olarak çalışıyor. 20 yaşında ve ailesi ile yaşıyor. Aslen Sakaryalı olan Yemekteyiz yarışmacısı Berk, lisede de aşçı yardımcısı olarak çalışmış.

ELİF KARACA KİMDİR: Yemekteyiz Elif, evli ve bir erkek çocuk sahibi Elif 27 yaşında. Elif Karaca önceden satış danışmanlığı yapmış ama şimdi çalışmıyor ev hanımı.

JALE MAHMUTOVA KİMDİR: Jale hanım 28 yaşında ve bir oğlu var. Azerbaycanlı ve sağlık turizmi ile ilgili bir işi var. Pazarlama müdürlüğü yapıyor bu firmada. Jale hanım, Latin dansları ve seyahat etmeyi çok seviyor.

YUSUF AVŞAR KİMDİR: Ardahanlı Yusuf Avşar, bekar ve 34 yaşında. Yusuf Avşar'ın mesleği Barmen ama bir aydır çalışmıyormuş ve daha önce futbol oynamış birisi.

YASEMİN KAN KİMDİR: 44 yaşında ve tekstil işi ile uğraşıyor. Yemekteyiz Yasemin Hanım spor yapmayı ve değişik bir yer bulunca oraya gitmeyi seviyormuş. Eğlenceli biri olan Yasemin hanım en ufak bir şeyde ağlıyormuş.