BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.428,80
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz birincisi 13 Nisan'da kim oldu yeni yarışmacılar

Yemekteyiz yarışmasının geçen hafta yarışmacıları Ercan Bey, Müge Hanım, Özlem Hanım, Esma Hanım ve Hikmet Bey'di. Esma hanımın lob kavgası ile gündem olan Yemekteyiz'de haftanın birincisi Ercan Bey oldu puan sıralaması da şöyle;

Abone ol

Yemekteyiz 13 Nisan yarışmacıları Ercan Bey, Müge Hanım, Özlem Hanım, Esma Hanım ve Hikmet Bey olmuştu. Esma hanımın lob gafı ile bilinen haftada Hikmet bey eleştirileri ile sivrilen isim oldu. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada cuma günü haftanın birincisi açıklandı.

Yarışmacıların verdiği puanlara Onur Büyüktopçu kendi puanları da ekledi ve sıralamayı açıkladı. Buna göre Yemekteyiz yarışmasını kazanan Ercan Bey oldu. Yemekteyiz 13 Nisan haftasında puan sıralaması şöyle oluştu: Ercan Bey: 24 puan / Müge Hanım: 23 puan / Hikmet Bey: 21 puan/ Özlem Hanım: 21 puan / Esma Hanım: 20 puan

ESMA KARACA VE LOB GAFI NEDİR?

Esma Karaca Yemekteyiz yarışmasının ikinci gününde lob gafı ile sosyal medyanın diline düştü. İşte Esma Karaca'nın Hikmet Bey ile girdiği atışmadaki o lob gafı...

Hikmet Işık kimdir nereli ne iş yapıyor?: Hikmet Işık 36 yaşında ve Yemekteyiz'in birinci gün yarışmacısı. Aslen Sivaslı olan Hikmet Işık, evli. Satış yöneticisi olan Hikmet Işık şu anda işsiz. Voleybol, kayak tenisi en sevdiği aktiviteler arasında.

Müge Yaşarlar kimdir nereli ne iş yapıyor?: Müge Yaşarlar 30 yaşında ve Yemekteyiz'in ikinci gün yarışmacısı. Müge Yaşarlar'ın bir kızı var. Aslen Bursalı olan olan Müge Yaşarlar'ın dövmelere karşı büyük bir ilgisi var. Müge Yaşarlar'ın mesleği çocuk gelişimi ancak şu anda çalışmıyor.

Ercan Uçar kimdir nereli ne iş yapıyor?: Ercan Uçar 39 yaşında Yemekteyiz'in 4. gün yarışmacısı. Memleketi Çanakkale olan Ercan Uçar evli ve 2 çocuk sahibi. Yiyecek içeçek sektöründe çalışan Ercan Uçar operasyon müdürü. Ancak tıpkı diğer yarışmacılar gibi o da şu anda işe ara vermiş ve çalışmıyor.

Özlem Acar kimdir nereli ne iş yapıyor?: Özlem Acar 38 yaşında Yemekteyiz'in 5. gün yarışmacısı. Evli ve 2 kız çocuk sahibi olan Özlem Acar aslen Artvinli. Ev hanımı olan Özlem Acar müzik spor ve kitap okumayı en sevdiği aktiviteler olarak sıralıyor.