BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz 26 Ocak 2018 birincisi Sevim mi yoksa Berkay mı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 21 - 26 Ocak tarihleri arasında yayınlanan Yemekteyiz programında haftanın birinci kim oldu? Sevim mi yoksa Berkay mı Yemekteyiz programının birincisi oldu?

Abone ol

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz programı ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu hafta özellikle Berkay isimli yarışmacının ön plana çıkması damga vurdu. Peki bu hafta yemekteyiz programının birincisi kim oldu?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışma programı Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile devam ediyor. Her hafta yeni yarışmacılar ve yeni menülerle devam eden yarışmada 26 Ocak haftanın yarışmacıları ve haftanın kazanan yarışmacısı merak konusu oldu. Bu hafta özellikle Berkay isimli yarışmacı sosyal medyada gündeme oturdu. Peki bu haftanın Yemekteyiz birincisi kim oldu?

BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? Herkes merakla Berkay mı yoksa Sevim mi Yemekteyiz birincisi olacak sorusunu sorarken cevabı dün belli oldu. Yemekteyiz programının bu haftaki birincisi Sevim oldu. 

Kimdir bu Yemekteyiz Berkay sosyal medya onu konuşuyor