BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
GÜNCEL

Yemek yerken rahatsız edilen kangal yavrusunun tepkisi

SİVAS kangal köpeklerinin asaletine diyecek söz yoktur. Kangal yavruları ise bir başkadır. Peki yemek yerken rahatsız edilen sevimli yavru kangalın tepkisi izlemeye ne dersiniz? Buyrun sosyal medyada gezen o ilginç görüntüler.

Sosyal medyada dolaşan Sivas kangal köpeği yavrusu izleyeni eğlendiriyor. Yemeğini yerken rahatsız edilince verdiği tepkiyi izleyin.

Yeri gelmişken biz de sizlere dünya çapında şöhrete sahip olan Kangal köpekleri hakkında bilgi verelim. Kangal Çoban Köpekleri çok cesur, gayet hızlı ve çeviktirler. Kadın ve çocuklara karşı sakin ve sevgi dolu, kötü niyetli kişilere karşı son derece caydırıcı bir silah olan Kangal köpekleri çok zeki, ön sezileri kuvvetli ve sahibine aşırı bağlıdırlar. Sahibi tarafından azarlandığı zaman suçlu bir çocuk gibi başını öne eğer, sahibinin gözlerine mahsun mahsun bakarak af edilmesini bekler.

Kangal Çoban Köpekleri görevlerine çok sadıktırlar. Şöyle ki; dağda sürüden ayrılan veya geride kalan koyunun başından günlerce aç ve susuz bekledikleri Kangal çiftçileri tarafından anlatılmaktadır. Kan asaletine çok bağlı olan kangal köpekleri bu sayede saf ırk olarak kalabilmişlerdir. 

Sitene Ekle
Etiketler