BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55
HABER /  MAGAZİN

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın çıplak fotoğrafları

Yeliz Yeşilmen ve eşi Ali Uğur Akbaş medyanın gündemine çıplak fotoğraf iddiası ile oturdu. İddiaya göre Ali Uğur Akbaş bir kadına çıplak fotoğraflarını attı. Yeliz Yeşilmen eşinin çıplak resimleri ile ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Magazin dünyasının gündemine Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınında duyurulan Yeliz Yeşilmen ve siyasetçi eşiyle ilgili çıplak fotoğraf iddiası oturdu. İddiaya göre Yeliz Yeşilmen eşi Ali Uğur Akbaş tarafından aldatıldı. Yeliz Yeşilmen eşinin çıplak fotoğraflarıyla ilgili iddiaya instagram üzerinden yanıt verdi.

Söylemezsem Olmaz programının iddiasına göre Yeliz Yeşilmen'in eşini Ali Uğur Akbaş bir kadınla yazışmasında ona çıplak fotoğraflarını attı. Aynı şekilde kadının da Ali Uğur Akbaş'ı çıplak resimlerini gönderdiği iddia ediliyor.

Çıplak görüntüler yayınlanacak gibi değil. Söylemezsem Olmaz sunucuları fotoğrafları bu sebeple yayınlamadıklarını söylediler. Sunucular söz konusu fotoğrafları cinsel içerikli olduğundan ötürü veremediklerinin altını çizdiler.

Yeliz Yeşilmen açıklama yaptı

Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş'ın çıplak fotoğrafları ifşa olduYeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş'ın çıplak fotoğrafları ifşa olduYeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş'ın çıplak fotoğrafları ifşa olduYeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş'ın çıplak fotoğrafları ifşa olduHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Eşinin çıplak fotoğraflarıyla ilgili Yeliz Yeşilmen, "O görüntüler montajdır. Bu montajı yapan kişi de Ali'nin eski eşi Gülbin'dir. Aramızı bozmaya çalışıyor." dedi. Yeliz Yeşilmen instagram hesabından da şunları yazdı;

-"Hakkımızda çıkan iftiralar yalan dolan ve yeni bir oyun. İnanmayın. Herşey yolunda ve adli yollara başvurduk bu süreçte bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum. Sorup durmayın ve Benim ağzımdan çıkan dışında hiç bir safsataya inanmayın!"

Yeliz Yeşilmen kimdir nereli Ali Uğur Akbaş aldattı mı?

Ail Uğur Akbaş kimdir Yeliz Yeşilmen'in MHP'li eşi