BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.488,67
MAGAZİN

Yeliz Yeşilmen: Maalesef ki bazı acı gerçekleri açıklamak zorunda kaldım

Yeliz Yeşilmen kendisinin ve kızı Asya’nın yüzünü makyajla morartarak 'Çocuğa ve kadına uzanan eller kırılsın' mesajı verdi.

Yeliz Yeşilmen kendisinin ve kızı Asya’nın yüzünü makyajla morartarak “Çocuğa ve kadına uzanan eller kırılsın” mesajı verdi Yeşilmen sosyal medya hesabında paylaştığı videoda şunları söyledi; 

"Son yıllarda maalesef çok kötü şeyler yaşıyoruz. Ben de bir anneyim. İki çocuk annesiyim ve bir anne olarak çocuğumu bilinçlendirmek durumundayım. Lütfen çocuklarınıza her şeyi anlatın. Onlarla her şeyi paylaşın. Biz bu projeyi yaparken de Asya bana bazı sorular sordu. Ben de ona maalesef ki bazı acı gerçekleri açıklamak zorunda kaldım. Sakınmakla olmaz. Öğrenmesi gereken şeyleri öğrenecekler. Artık kadına, çocuğa, hayvanlara şiddete her türlü işkenceye son verelim ve lütfen Türkiye'yi bu utanç verici şiddet listesinden çıkartıp dünyada bir numara yapalım"

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle