BIST 9.121
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,48
HABER /  SPOR

Yedek Fener ışıl ışıl

Fenerbahçe'de Gaziantep karşısına çıkması beklenen yedekler PAF'a gol yağdırdı

Abone ol

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile 31 Ekim Çarşamba günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı.

Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, as futbolcular koşunun ardından yaklaşık 1 saat yarı sahada çift kale maç yaptılar. Sağ kasığındaki ağrı nedeniyle tedavi olan Alex bugün ilk kez antrenör Önder Özen ile birlikte takımdan ayrı olarak topla çalışırken, sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi olan Sırp futbolcu Kejman ise çalışmada yer almadı.

Bu arada, tedavisi süren kaleci Serdar da fizyoterapist eşliğinde bir süre saha da yürüyüş yaptı.

Yedekler PAF'a gol yağdırdı

Teknik direktör Zico'nun Gaziantepspor maçında şans vereceğini açıkladığı yedek futbolcular, antrenmanda PAF takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Yedek futbolcular Volkan Babacan, Önder, Can, Yasin, Uğur, Kazım, Selçuk, Kemal, Gürhan, Ali ve İlhan ilk 11'i ile maça başlarken, sakatlık geçiren Önder ikinci yarıda yerini Gökhan'a bıraktı. Önder'in sol dizinde ağrı hissettiği için ikinci yarıda forma giyemediği öğrenildi.

Yedek oyuncuların PAF takımı 7-0 yendiği karşılaşmanın golleri, İlhan (3), Kemal (2), Önder ve Kazım'dan geldi.

Milli Fenerliler Cumhuriyet resepsiyonunda

Fenerbahçe'de antrenman öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusu yaşandı. Çalışma öncesinde ellerine Türk bayrakları alan tüm oyuncular ile teknik heyet, ellerindeki bu bayrakları sallayarak bir süre basın mensuplarına poz verdiler.

Öte yandan, futbolculardan Tümer, Aureilo ve Volkan Demirel'in yarın akşam Çankaya Köşkü'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün vereceği resepsiyona katılacakları bildirildi. Bu futbolcuların, resepsiyon sonrası akşam tekrar İstanbul'a dönecekleri kaydedildi.

Fenerbahçe, yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.