BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Yazıcıoğlunun cenazesi yarın getirilecek

Cenazeler şu anda Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne geldi. Yazıcıoğlu'nun cenazesi yarın Ankara'ya getirilecek!

Abone ol

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bugün Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde kalacağını, yarın sabah uçakla Ankara'ya gönderileceğini bildirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Öznur, Kahramanmaraş Devlet Hastanesinin önünde toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Muhsin Yazıcıoğlu'nu elim bir helikopter kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını, Türk milletinin büyük bir önderini kaybettiğini ifade etti.

Öznur, şunları söyledi:

''Alperen gençliği, sizler her zaman bizlerin göz bebeği oldunuz. Genel başkanımız, büyük insan Muhsin Yazıcıoğlu her zaman sizlerle gurur duymuştur. Sizler onun yolunda kararlılıkla, azimle ve imanla yürüyeceksiniz. Genel başkanımız Yazıcıoğlu zindanlar gördü, darağaçlarından geçti, cuntalara boyun eğmedi. 'Vatan' dedi, 'millet' dedi, 'bayrak' dedi. Hep ezilenlerin ve mazlumların sesi oldu. Şimdi ezilenler, mazlumlar onun için Fatiha okuyor. Yiğit adam, Türk milleti seni çok sevdi. Seni asla unutmayacağız. Senin yolunda yürüyeceğiz.''

Konuşmayı dinleyen çoğunu gençlerin oluşturduğu kalabalık bir süre tekbir getirip ''Şehidim hakkını helal et bize'' diye slogan attı.

Genel Başkan Yardımcısı Öznur, Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bugün Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde kalacağını, yarın sabah uçakla Ankara'ya gönderileceğini bildirdi.

Öznur, Alperen Ocakları'nda ve tüm Türkiye'deki parti merkezlerinde bu akşamdan itibaren taziye ziyaretlerinin kabul edileceğini belirtti.