BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  POLİTİKA

Yazıcıoğlundan AKP eleştirisi

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, AK Parti'nin ülke insanını hizmet edemediğini iddia etti.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Şimdi meydanlara çıkıp 'Biz bunları bunları yapacağız' diyemeyenler, proje üretemeyenler, eserleri olmayanlar Başbakanın Davos'taki dik duruşunun devam etmesi için oy istiyorlar, destek istiyorlar'' dedi.

Yazıcıoğlu, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde partisinin belediye başkan aday tanıtım toplantısına katıldı. burada yaptığı konuşmada Çerkezköy Belediye Başkanlığı için doktor Aysel Özkul'u aday gösterdiklerini belirten Yazıcıoğlu, ''Biliyorsunuz doktorlar neşter vurulacaksa vurur. Eğer bir dikiş atılacaksa hastanın canı yansa bile onun iyiliği için atar, o yarayı diker. Yani Çerkezköy'e bir doktor lazımdı, sorunları bilen, çözüm üreten bir doktor lazımdı. Onu bulduk ve aday olarak karşınıza çıkardık'' ifadesini kullandı.

Yerel yönetimlerde iktidara gelmeleri durumunda tüm vatandaşları belediye bütçesine ortak yapacaklarını ve herkese herkese eşit yaklaşacaklarını, yolsuzlukları sıfıra indireceklerini ifade eden Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü.

''Şimdi meydanlara çıkıp 'Biz bunları bunları yapacağız' diyemeyenler, proje üretemeyenler, eserleri olmayanlar, Başbakanın Davos'taki dik duruşunun devam etmesi için oy istiyorlar, destek istiyorlar. Bu millet size iki dönem bırakın belediyeleri Türkiye'yi verdi. Yüzde 34 ve yüzde 47 ile iktidara getirdi tek başına. Hatta size 367 milletvekili verdi. Ne yaptınız siz? Anayasayı mı, siyasi partiler kanunu mu değiştirdiniz? Hortumculardan hesap mı sordunuz? Yasama, yargı ve yürütmeyi mi değiştirdiniz? YÖK yasasını değiştirip başı kapalı kızlarımızın, başı açık kızlarımız ile okumasını mı sağladınız? İşsizliğe ve yoksulluğa çare mi ürettiniz?''

Yazıcıoğlu'nun konuşmasının ardından belediye başkan adayları tanıtıldı.