BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28
HABER /  GÜNCEL

Yayaları metrelerce sürükledi

Mecidiyeköy'de kadın sürücü ani kalkışla yayaların arasına dalınca olan oldu

Abone ol

Mecidiyeköy meydanında yol kenarında bekleyen bir otomobil, ani bir kalkışla yolun karşısına geçmek isteyen yayaları arasına daldı. 1 kişiyi yol kenarına fırlatan otomobil 3 kişiyi ise altına alıp sürükledi. Otomobilin altında yaklaşık 60 metre sürüklenen 39 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Mecidiyeköy Meydanı'nda saat 11.00 sıralarındaki kaza edinilen bilgiye göre şu şekilde meydana geldi: Mecidiyeköy meydanında araçlara yeşil ışığın yanmasına rağmen yol kenarında bekleyen sürücü Ayşe Buluş(48), 34 AG 1861 plakalı otomobiliyle ani bir kalkışla hareket etti. Olayı görenlerin iddiasına göre yeşil ışığın yanmasını bekleyenlerin arasına dalan Buluş, bir kişiye çarptıktan sonra üç kişiyi altına alarak ilerledi.

39 YAŞINDAKİ KADINI 60 METRE SÜRÜKLEDİ

E-5'TE TRAFİĞİ AKSATAN KAZA
İstanbul Küçükçekmece'de bir halk otobüsünün de karıştığı kaza sonucu E-5'te tüm şeritler trafiğe kapandı.
HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Altına aldığı 2 kişiyi 5 metre sonra yola fırlatan otomobil Ayşe Koca Oluk (39)'u ise yaklaşık 60 metre sürükledi. Çevredekilerin yardımıyla otomobilin altından çıkarılan Oluk ambulansla kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Emine Sevda Dayıoğlugil (53), Semiye Kusanç ve Murat Esin ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Murat Esin'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazanın ardından bir süre şoka giren Ayşe Buluş ve yanındaki genç kadın olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Otomobil de olay yerine çağrılan çekiciye yüklenerek kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapatılan cadde de temizlendikten sonra tekrar açıldı.