BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80

Yay burcunda dolunay meydana geliyor

Bugün öğleden sonra 16:09’da Ay, Güneş ile karşıt açı yapacak ve 18° Yay burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 9 Haziran Cuma... Venüs günündeyiz...

Yay burcunda ilerleyen Ay dolunay fazında. Bugün çok coşkulu ve özgüvenli olabiliriz.

Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Jüpiter ile uyumlu görünüm yaparken, Balık burcundaki Neptün ile de dik açı yapacak. İyimser beklentilerde aşırıya kaçarsak bazı hayal kırıklıkları ile karşılaşabiliriz. Bazı büyük hayallerimize bizi ulaştıracak önemli destekler de alabiliriz.

Jüpiter bugün ileri harekete dönecek. 10 Ekim’e kadar Terazi burcunda ilerleyecek olan Jüpiter ilişkiler, evlilik, ortaklık, adalet, eşitlik, diplomasi, sanat ve estetik gibi alanlarda daha verimli ve şanslı enerjiler verecek.

Bugün öğleden sonra 16:09’da Ay, Güneş ile karşıt açı yapacak ve 18° Yay burcunda dolunay meydana gelecek.

Yay burcu İkizler burcunda elde edilen bilginin daha geniş kitlelere yayılmasını temsil eder. Ateş elementinin değişken nitelikli burcu Yay hevesli, coşkulu, iyimser enerjisiyle geniş kitlelere hitap eden evrensel konularla ilgilenir.

Yüksek öğrenim, yabancı kültürler, yurtdışı ilişkiler, uzun seyahatler, medya, yayıncılık, din, felsefe, dış ticaret, turizm, üniversiteler, akademisyenler, hukuk, kanunlar, mahkemeler avukatlar, yargıçlar, büyük elçiler, diplomatlar, hakimler, din adamları, ibadet yerleri Yay burcu tarafından temsil edilir.

Yay burcu dolunayında bu alanlarda bazı hızlı gelişmeler olması mümkün. Kişisel haritalarımızda Yay burcu hangi ev konularını yönetiyorsa o alanlarda bazı hareketlenmeler bekleyebiliriz. Daha önceden başlayan girişimlerden sonuç alabiliriz.

Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarının ikinci dekanında doğanlar bu dolunaydan daha fazla etkilenebilirler. Bunun yanı sıra 18 derece ve yakınlarında değişken bir burçta yükseleni ve kişisel gezegeni olanlar da dolunaydan etki alabilirler.

Yay burcu bedenimizde kan, karaciğer, üst bacaklar, uyluklar ve kalça bölgesini yönetir. Dolunay döneminde bu organlarda hassasiyet artabilir.

Dolunayın genel etkilerini öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip etmelisiniz...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay uzak hedefleriniz, yurt dışı, eğitim, sehayat ve hukuksal alanlarda gelişmeler meydana getirebilir. Daha önceden başlamış bir eğitiminizi tamamlayabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Hukuksal konularda bazı sonuçlar almanız mümkün.

BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay hisseli paralar, finansal kaynaklarınızla ilgili konularda gelişmeleri hızlandırabilir. Eş ve ortağınızın maddi durumunda dönüşümler olabilir. Vergi, sigorta,kredi, miras, nafaka vb. konularda beklediğiniz haberler gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs–21 Haziran)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay ilişkiler ve işbirlikleri alanında değişim ve dönüşümler meydana getirebilir. Evlilik, iş ortaklıkları ve yakın arkadaşlıklar gündeminizde olabilir. Kararsız kaldığınız konular netleşebilir. Açık düşmanlıklar, rakipler ve davalarla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay iş ve çalışma koşullarınız, günlük rutinleriniz ile ilgili dönüşümler meydana getirebilir. Sağlığınızla ilgili konularda daha hassas olabilir, diyet ve beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz. Günlük yaşam alanlarınız ve konforunuzla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Evcil hayvanlarınıza özen göstermelisiniz.

ASLAN (23 Temmuz–23 Ağustos)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay sizin yaratıcılık, hobiler, aşk, flörtler, eğlence, çocuklar ile ilgili yaşam alanlarınızda gelişmeler meydana getirebilir. Cinsel enerjiniz artabilir, tutkulu aşklar ve maceralara yönelebilirsiniz. Hamilelik, doğum, çocuklar ile ilgili kavramlar da bu hafta gündeminizde yer alabilir.

BAŞAK (24 Ağustos-22 Eylül)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay ev, yuva, aile ve ebeveynlerle ilgili konuları öne çıkarabilir. Aile ilişkileriniz güçlenebilir. Evde toplantılar olabilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Ebeveynler ile ilgili konular sizi bu hafta daha fazla meşgul edebilir. Ev, emlak, mülk, alım, satım, kiralama, taşınma gibi konularda amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül-23 Ekim)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay eğitim, iletişim ile ilgili fırsatlar, seyahat, tatil ve geziler gündeme gelebilir. Yabancı kültürler ve ülkeler ile bağlantılar artabilir. İşinizin tanıtımı, iletişim, reklam, halkla ilişkiler, basın, promosyon, internet alanında gelişmeler olabilir. Kardeşler ve yakın akrabalarla ilgilenebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim-22 Kasım )

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay maddi kaynaklarınızla ilgili konuları öne çıkarıyor. Yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz gelir kaynakları bulabilirsiniz. Bu dönemde lüks ve pahalı ürünler her zamankinden daha fazla dikkatinizi çekebilir. Kişisel bakım, eğlence, konfor için fazla harcama yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bugün gerçekleşecek burcunuzdaki dolunay yaşamınızı etkileyecek değişim ve dönüşümler meydana getirebilir. Özel hayatınız ve kariyerinizi etkileyecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel imajınızda değişimler olabilir. Yaşamın tadını çıkarmak, keyif, aşk, eğlence öncelikleriniz olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay biraz içe dönmeniz yaşamınızı gözden geçirmeniz için uygun bir zamanı işaret ediyor. Bu dönem manevi ve ruhsal gelişim, şifa, terapi, arınma fırsatları karşınıza çıkabilir. Zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklardan kurtulmak, diyete başlamak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve gelecekle ilgili planlarınızda dönüşümler meydana getirebilir. Kalabalıklar arasında dikkat çekebilir, bazı grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Daha önceden başlamış projelerinizin sonuçlanması ve bazı arzularınıza kavuşmanız mümkün.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay iş ve kariyer yaşamınızda dönüşümler ve değişimler meydana getirebilir. İş değişimi, terfi, atama gibi statünüzü etkileyebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha önceden başlamış bazı girişimlerinizle ilgili hızlı gelişmeler yaşabilir, hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Demet BALTACI

Karma Astrolog ve Regresyon Uzmanı

bilincakademisi@gmail.com