BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yavaş yaşlanmanın sırları neler?

Yavaş yaşlanmanın sırları neler?

Bugün elimizde muazzam teknolojiler ve yaşının iyisi olabilme çabasına yardımcı olacak pek çok uygulamalar, teknikler, yöntemler bulunuyor. Cerrahiye gerek kalmadan, her zaman yaşınızı geriden takip edebiliyorsunuz.

Yavaş yaşlanmanın sırları neler?

Biyolojik saat gençken yavaş, yaşlanmaya başladıkça hızlı çalışmaya başlayan bir düzene sahiptir. Biyolojik saati yavaşlatmanın en iyi yolu, düzenli uykudur. Gece saat 23’de özellikle karanlık bir ortamda uyumaya gayret edin.

Yavaş yaşlanmanın sırları neler?

Sağlıklı, iyi besinler, su, probiyotikler, alkali beslenme… Bu kısmı eminim zaten hepiniz çok çok iyi biliyorsunuz, genç kalabilmeye katkısı, tartışılmaz. Fakat pozitif düşünce, iyi düşünme her zaman unuttuğumuz bir öğe olarak kalıyor. Sizi mutlu edecek şeylerle ilgilenin, beraber olun ve yaşayın.

Yavaş yaşlanmanın sırları neler?

Bakın bu çok önemli. Eğer var olanı korursanız, kaybolanları tekrar yerine koymak için çabalamaz, vakit kaybetmezsiniz. Var olanı korumaktan kastım, söz gelimi 35 yaşındaysanız, 40’lı yaşlara kadar göz çevrenizde, alın ve dudak üstünüzde yaşlanma belirtileriyle karşılaşmanız muhtemeldir. O zaman 35’deki cildinizi korumaya alın. Koruyun ki, kırışmayın, form kaybı yaşamayın.

Yavaş yaşlanmanın sırları neler?

Çok acı bir gerçek var ki, o da 25’inden sonra yavaş yavaş, yağ, kas ve kemik kaybı yaşadığımızdır. Fakat bu herkes de farklı bir süreçte işler. Ne kadar, nereden ve ne oranlarda kayıp yaşadığınızı artık tespit edebiliyoruz. Yapılan bu cilt analizinin ardından eksiklikleri yani kaybolanları desteklemek mümkün.