BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Yaşlısı genci maç izler gibi izledi

Mecidiyeköy varyant altında bir motosiklet sürücüsü, trafik ışıklarında aniden dönüş yapan bir ticari taksiciye çarptı. Kaza sonucu yaralana...

Abone ol

Mecidiyeköy varyant altında bir motosiklet sürücüsü, trafik ışıklarında aniden dönüş yapan bir ticari taksiciye çarptı. Kaza sonucu yaralanarak yerde yatan motosiklet sürücüsünü, gencinden yaşlısına herkes maç izler gibi izledi.
Kaza, saat 13.00 sıralarında Mecidiyeköy varyant altındaki trafik ışıklarında meydana geldi. İddiaya göre, Levent’ten Mecidiyeköy istikametine giden Oğuz Özfidan yönetimindeki 34 TKH 12 plakalı ticari taksi, varyant altına gelince trafik ışıklarında aniden dönüş yaptı. Bu esnada taksinin hemen arkasında seyir halinde olan Savaş Koç yönetimindeki 34 KB 2349 plakalı motosiklet, aniden dönen taksiye yandan çarptı. Kaza sonucu Koç, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Koç’a ilk müdahaleyi olay yerine yaptı.
Acılar içerisinde yerde yatan Koç’u, gencinden yaşlısına herkes tribünde maç izler gibi izledi. Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahalesini, yaralanın etrafını çevirerek zorlaştıran vatandaşlar, polis ekipleriyle bile tartıştı. Hem polis ekiplerinin hem de sağlık ekiplerinin çalışmasını zorlaştıran vatandaşlar, güçlükle olay yerinden uzaklaştırıldı.
Acı içerisinde yerde kıvranan Koç, uzun uğraşlar sonucu sedyeye koyularak ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gören bir vatandaş, “Araba buradan dönüş yaparken motosiklet geldi arabaya çarptı” dedi.
Olay sonrası polis ekipleri taksi sürücüsü Özfidan’a ise alkol testi yaptı. Test yaptıran taksi şoförü Özfidan, gazetecilerin kazanın nasıl olduğu sorularını yanıtsız bıraktı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)