BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yaşlılık girişimi fuarı kapılarını açtı

IFA, TURYAK ve Forum Fuarcılık&Geliştirme A.Ş tarafından Bakırköy Belediyesi’nin desteğiyle 4-6 Ekim 2013 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Abone ol

IFA, TURYAK ve Forum Fuarcılık&Geliştirme A.Ş tarafından Bakırköy Belediyesi’nin desteğiyle 4-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Yeşilköy WOW Hotel ‘de düzenlenen Expo 50+ katılımcılara kapılarını açtı. Fuarda Bakırköy Belediyesi, Kadın Meclisi ve Emniyet Müdürlüğü'nün ortak bir standı yer alıyor.

Expo 50+İstanbul, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve Orta Asya Ülkelerindeki yaşlanan popülasyonların getirdiği sosyal, ekonomik sonuçlar ve fırsatlar konusunda, liderler ve karar verenler, akademi, sanayi ve sivil toplumlar arasında tartışmayı teşvik eden“IFA-TURYAK Uluslararası İstanbul Yaşlılık Girişimi’nin ana bileşeni olan özel uluslararası bir platform.


300 KATILIMCI BEKLENİYOR 

Expo 50+ İstanbul, IFA ve TURYAK ev sahipliğinde düzenlenen IFA-TURYAK Uluslararası İstanbul Yaşlılık Girişimciliği Kongresi’ne, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa bölgelerindeki 48 ülkeden hükümet yetkilileri katılıyor. Kongre katılımcıları arasında dünya liderlerinin üst düzey hükümet yetkilileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları yetkilileri ve yaşlılık alanında önde gelen uzmanlar vardır. Delegeler Expo 50+ İstanbul’a, geleceğin teknolojisini öğrenmek, örneklemek ve bu teknolojideki gelişimlerin kendi bölgelerindeki yaşlıların yaşam kalitesini nasıl artıracağını öğrenmek adına katılımcı olmaya davet edilmiştir.

Fuar, 5.000 metrekare alanda, gelmesi beklenen 300 katılımcıyla düzenleniyor.

Fuarın katılımcıları Bakırköy Belediyesi’nin standına büyük ilgi gösteriyorlar.

Bakırköy Belediyesi fuara katılacak yurttaşlar için saat 10.00,12.00,14.00 ve 16. saatlerinde Bakırköy Meydan ve Yeşilköy Tren İstasyonu önünden servis kaldırıyor.


TÜRYAK Uluslararası İstanbul yaşlılık girişimi kongresi


tikla.20131009120153.jpg