BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yaşlı kadının Başkan'dan ilginç isteği!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarını dinlerken, yaşlı bir kadının isteği herkesi şaşırttı.

Abone ol

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Partili kalabalık bir partili topluğu ile mahalle mahalle gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinlerken, yaşlı bir kadının Başkan Yılmaz'dan isteği herkesi şaşırttı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşların tek tek sıkıntılarını sorarken, yanına gittiği 67 yaşındaki Şükriye Koçar isimli yaşlı kadınla sohbete başladı. Yılmaz, yaşlı kadına sıkıntısı olup olmadığını sorarken Şükriye Koçar'dan ilginç bir yanıt geldi. Koçar, "Başkanım ben Bolu'ya havaalanı yapılmasını istiyorum. Benim sizden başka bir isteğim yok" sözleri üzerine Yılmaz, "Ne yapacaksın havaalanı. Ama Bolu'ya havaalanı da yapılacak. Sabırlı olun. Vatandaşımız bunu çok istiyor. Gereken çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

Yaşlı kadın daha sonra, "Benim kızım Antalya'da hemen oraya gidebilirim. Yurtdışında akrabalarımız var onlarda hemen buraya gelebilirler. Ben hacca giderken Bolu'dan uçakla gidebilirim" sözleri üzerine geziye katınlar gülmeden edemediler.