BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,26
HABER /  GÜNCEL

Yaşlı kadına tecavüz!

Yaşlı teyze, ormana keçileri otlatmaya çıkmıştı. Sapıklar pusuya yatmıştı...

Abone ol

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 68 yaşındaki Fatma Kuş, ormanlık alanda tecavüz edilip başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

Kemer'in en eski ailelerinden birine mensup olan hiç evlenmemiş Fatma Kuş, ağabeyi ve ailesi ile oturuyordu. Maddi durumu iyi olmasına rağmen zaman geçirmek için 2 ineği ve 6 keçisini her gün otlatmaya çıkaran Fatma Kuş, dün de hayvanlarını alıp evden ayrıldı. Akşam saatlerinde kadının hayvanları eve yalnız dönünce başına birşey geldiğini anlayan akrabalarının ihbarıyla polis ve vatandaşlardan oluşan 30 kişilik bir grup aramaya çıktı.

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRÜLMÜŞ

Sabaha karşı Kemer İlçesi ile Kiriş Mahallesi arasındaki dağ yolunun kenarında kadının ayakkabıları bulundu. Bunun üzerine araştırmalar yolun çevresinde yoğunlaştırıldı. Kısa bir süre sonra da Fatma Kuş'un ağaçların altında çıplak cesedi bulundu. Tecavüz edildikten sonra başına taşla vurularak öldürüldüğü anlaşılan kadının bulunduğu yerde yapılan olay yeri incelemesini Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Açıkgöz de takip etti.

AKP İl Genel Meclisi Üyesi Turan Anatürk'ün de teyzesi olan kadının akrabaları olay yerinde kalabalık bir grup halinde incelemelerin sonucunu bekledi.

Milliyet