BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
HABER /  GÜNCEL

Yaşlı adamın genç kıza taciz savunmasına bak

Adana'da yolda yürüyen genç kızı elle taciz ettiği ileri sürülen yaşlı adam gözaltına alındı.

Abone ol

Üzerinden cinsel güç artırıcı hap çıkan yaşlı adam, "Eşimle birlikte olmak için hap kullanıyorum, bugün de kullanmıştım. Taciz etmedim arkasından geçerken elim değdi" diye savunma yaptı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışan H. A. (22) işe gitmek için Reşatbey Mahallesi D-400 karayolunda dolmuştan indi. Kaldırımda yürüyerek iş yerine giden Hasibe A'nın arkasından gelen Muğdat Ç. (71), genç kızı eliyle taciz etti.

Genç kız, yaşlı adama, "Senin anan, bacın, kızların yok mu? Neden böyle bir şey yapıyorsun pislik" diye bağırmaya başladı. Genç kız, bu sırada yoldan motosikletle geçen bir güvenlik görevlisini durdurarak yaşlı adamın kendisini taciz ettiğini söyledi.

Bunun üzerine özel güvenlik görevlisi, yaşlı adamın kaçmasını engelleyip durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, zanlıyı gözaltına alıp polis merkezine götürdü. Zanlı polise verdiği ifadede, "Genç kızın arkasından geçerken elim kazara kalçası ve baldırının birleştiği yere değdi, özür diliyorum" dedi.

CİNSEL GAÇ ARTIRICI HAP ÇIKTI

Zanlının üst aramasında ise cebinden cinsel güç artırıcı hap çıktı. Polis hapı sorması üzerine, "Eşimle birlikte olmak için hap kullanıyorum, bugün de kullanmıştım" dediği öğrenildi.  Genç kız ise ifadesinde, "Kaldırımda yürürken arkamdan birisi benim kalçama elledi. Döndüğümde yaşlı bir adam olduğunu gördüm. Senin 'anan, bacın, kızın yok mu' diye bağırdım. O da bana bir şeyler söyledi ancak anlamadım. Bu adamdan şikayetçiyim" dedi.

KAZARA DEĞMİŞ

Bunun üzerine zanlının sorgusu yapılarak adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında yaşlı adam basın mensuplarının neden genç kızı taciz ettin sorusuna, "Taciz etmedim arkasından geçerken elim değdi, kazara oldu" diye konuştu.
Adliyeye sevk edilen yaşlı adam, Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlı her gün bağlı bulunduğu polis merkezine gidip imza verecek.