BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
HABER /  GÜNCEL

Yaşlı adam karıncalara yem oldu

Sakarya'da iki kızının kaderine terk ettiği adam, tek başına yaşadığı bodrum katında yeğenleri tarafından karıncalar yerken bulundu.

Abone ol

Pamukova ilçesinde kendisine ait iki katlı evde kızları Nahide Ercan, Naşide Ercan ve eşi Halime Ercan ile birlikte yaşayan 85 yaşındaki Basri Ercan'ın dramı geçtiğimiz günlerde İzmir'den kendisini ziyarete gelen yeğenleri Semra Süren ile Ahmet Süren'in fark etmesiyle ortaya çıktı. Memur emeklisi olan kızlarının ve karısının evin bodrum katındaki bir sünger yatağa mahkum ettiği yaşlı adamın halini gören yeğenleri, Ercan'ın belden aşağı tarafının yara içinde olduğunu, apandistinin patladığını ve yaraları karıncaların yemeğe başladığı fark etti.

KIZLARI BABALARINA ÇÖP YEDİRDİLER

İki yeğen durumu hemen mahalle muhtarına ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz adam tedavi altına alındı. Dayısını bu halde gördüklerinde neye uğradığını şaşırdığını dile getiren yeğen Ahmet Süren, 'Dayımın üstündeki battaniyeyi kaldırdığımda belden aşağısının yara içerisinde olduğunu ve karıncaların yaraların üstünde gezindiğini gördüm. Kuzenlerime dayım ile neden ilgilenmediklerini sorduğumda bana ilgilendiklerini söylediler ancak gördüğüm manzara hiç de ilgileniliyor gibi değildi. Hemen durumu Yenice Mahallesi Muhtarı Hakkı Güneş'e ve 112 ye bildirdik. Dayımı hastaneye kaldırdık. Bakımını ve tedavisini yaptıracağız' dedi.

Kızları yaşlı adamın hastaneye götürülmesine tepki gösterirken, komşuları ise kızların dışarıda buldukları yiyecekleri eve götürerek babalarına verdiklerini iddia etti.

Memur emeklisi kızların aylık maaşlarının 2 bin 500 TL olduğu, kendilerine ait Pamukova'da oturdukları evin dışında İstanbul ve Pamukova'da kirada dairelerinin oldukları iddia edildi.