BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  GÜNCEL

Yasin Tuncel ile Mahmut Dağıstanlı bulundu mu Müge Anlı'da çok garip olay!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Yasin Tuncel ile Mahmut Dağıstanlı aranıyor. 2,5 aylık arayla kaybolan Yasin Tuncel ve Mahmut Dağıstanlı'nın aileleri canlı yayına katıldı. Yasin Tuncel ile Mahmut Dağıstanlı kayboladan önce Osman Hançer ile görüştü. Peki Yasin Tuncel ile Mahmut Dağıstanlı bulundu mu son durum ne?

Abone ol

İSTANBUL'da 2.5 ay önce kaybolan Yasin Tuncel ve bir haftadır kendisinden haber alınamayan Mahmut Dağıstanlı her yerde aranıyor. İkilinin ortak olarak aranmasının nedeni ise kaybolmadan önce Mahmut Dağıstanlı ile görüşmesi. Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Yasin Tuncel'in ailesi bundan haftalar önce Müge Anlı'nın programına katıldı. Canlı yayına kardeşleri için kayıp başvurusunda bulunan Yasin Tuncel'in kaybolmadan önce Osman Hançer ile görüştüğü ortaya çıktı. Bugün canlı yayına katılan Mahmut Dağıstanlı'nın eşi Aynur Erol ise canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir haftadır eşinden haber alamayan Aynur Erol canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

AYNUR EROL'DAN CANLI YAYINDA İTİRAF Yasin Tuncel kaybolduğu zaman Müge Anlı'nın programını izleyen Aynur Erol o gün eve Osman Hançer'in geldiğini söyledi. Osman Hançer'in bu programı kapat demesini söyleyen Aynur Erol, eşinden bir haftadır haber alamıyor. Mahmut Dağıstanlı'nın kaybolmasında ise oklar Osman Hançer'i işaret ediyor.