BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  GÜNCEL

Yasin Hoca'dan olay 14 Şubat yorumu

Büyük Osmanlı Cami İmamı Yasin Gündoğdu, 14 Şubat sevgililer gününün kutlanmasına karşı çıktı. Gündoğdu'ya göre 14 Şubat, zina günü!

Abone ol

İnternet fenomeni Yasin Hoca bu kez de 14 Şubat Sevgililer Günü vaazı verdi! Cuma sohbetinde Sevgililer Günü için "zina günü" yorumunda bulunan Yasin Hoca, Facebook ve Twitter kullanan kızlar için aileleri uyardı. Sokaktaki baldırı açık, dekolte giyenlere de oldukça ağır ithamlarda bulunan Büyük Osmanlı Cami imamı, işi fuhuşa hatta fahişeye kadar götürdü.

Facebook'ta 80 bin takipçi sayısı son iki ayda 200 bine ulaşan ve sosyal medyanın hızla en çok konuşulan ismi haline gelen Büyük Osmanlı Cami İmamı Yasin Gündoğdu, bu kez 14 Şubat Sevgililer Günü'ne çattı. Yasin Hoca, sevgililer gününün Müslümanların kutlamaması gerektiğini söylerken, bu günün zina günü olduğunu iddia etti. 

"Kur'an-ın ifadesiyle fuhşiyat yapıyorsun. Türkçesi fuhuş yapıyorsun. Namussuz, iffetsiz, nikahsız birlikteliklerdir. Gençler bunu örnek alıyor. Lisedeki çocuklar sevgili yapıyorlar. Buna aileleri de karşı çıkmıyor. Ondan sonra da tuvalet köşelerinde, çocuklarını doğurup, piçlerini atıyorlar. Yaklaşmayın bunlardan sizlere fayda yok.

NEDİR BU 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ? 

Bir önceki yıl bunu ben sana anlattım. İşin vahametini bir daha görün. Tamamen zinanın, içselleştiği, Hristiyan toplumları tarafından resmileştiği günün kutlamasıdır. Bu kadar açık ve net. Zinanın kutlandığı gündür.



"AÇIK SAÇIK GİYİNCE BAKANA SAPIK DİYORLAR"

Kimseye aldırmadan, ayak üstü zina eden gençlik. Bunlar bizim çocuklarımız. Bu gençlerimizi onların elinden kurtarmak isteyince neden bize sapık diyorlar bağnaz diyorlar. Bunları siz aldınız bizim elimizden.

İMAMDAN OLAY SÖZLER: AÇIK GİYİNİRSEN 18 YAŞINDAKİ DELİKANLI NE YAPSIN?

Kendisi sokakta cıbıldak biçimde geziyor. Ayağını, bacağını gözüne sokacak kadar açık saçık kıyafetlerle dolaşıyor, sen baktığın zaman yobaz oluyorsun, sapık oluyorsun. Oluyorsun oğlu oluyorsun. Gençlik seni gördüğün zaman, tahrik oluyor. 18 yaşındaki delikanlı ne yapsın?  

"ADİ, ŞEREFSİZ İNSANLAR VAR?"

Bu ülkede, bu insanların böyle giyinmesi için, insanları teşvik eden, tahrik eden insanlar ve zihniyetler var. İnadına dekolte giyin, inadına donsuz giyin diyen insanlara çağrıda bulunan adi, şerefsiz diyen insanlar var! Görmüyor musunuz?"