BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  MAGAZİN

Yasemin sevgilisiyle kardeş oldu!

Güzel oyuncu Yasemin Allen sevgilisi Armağan Oğuz’la rol gereği kardeş oldu.

Abone ol

Güzelliği ve göz dolduran oyunculuğuyla şöhret basamaklarını hızlıca tırmanan Yasemin Allen sevgilisi Armağan Oğuz’la rol gereği kardeş oldu.

‘Cinayet ile İlgili Tatlı Hayaller’ adlı tiyatro oyununda başrolü paylaşan çift, iki kardeş ‘Jan’ ve ‘Martha’yı canlandırıyor.

İKİ KARDEŞİ OYNUYORLAR

Bir süredir Armağan Oğuz’la birlikte olan Yasemin Allen, ‘Cinayet ile İlgili Tatlı Hayaller’ oyununda sevgilisiyle iki kardeşi oynuyor.

Alp Ataman yönetmenliğinde sahneye taşınan ‘Cinayet ile İlgili Tatlı Hayaller’de Yasemin Kay Allen ve sevgilisi Armağan Oğuz, iki kardeşi oynuyor.

yasemin-allen.jpg 

ALLEN: OKUL GİBİ BİR ŞEY...

Önceki akşam oyundan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Allen “İkinci oyunumuzu oynadık, ben uzun zamandır bir oyunda oynamamıştım. Böyle güzel bir ekibe denk gelmem çok iyi oldu” dedi.

Yakında ekrana gelecek ‘Şeref Meselesi’nde de rol alan Allen, “Bir koltukta üç karpuz götürmek nasıl? ” sorusunu şöyle yanıtladı: “Dizi ve sinema oyunculuğu yaptığında da kendini geliştiriyorsun ama farklı kulvarlarda bulunmak kendinde neleri geliştirmen gerektiğini sana hatırlatıyor. Okul gibi bir şey... ”

"OYUN TRAJİKOMİK"

Armağan Oğuz ise oyunu şöyle anlattı: “İçinde hem komedi, hem de trajedi barındırıyor; trajikomik diyebiliriz. Seyirciyi interaktif olarak tutmak ve onların bizimle beraber olduğunu hissetmek gerçekten keyifli. Bu ikinci oyun, geçen hafta çocuğu doğurduk, bu hafta büyümeye başladı. ‘Jan’ karakterini oynarken büyük keyif aldım.

"ÖZEL HAYATLA İŞİ KARIŞTIRMIYORUZ"

Armağan Oğuz, “Sevgilinizle birlikte aynı oyunda oynamak nasıl bir duygu? ” sorusuna “Oyunda kardeşi oynuyoruz. Hiç özel hayatla ilgisi yok. Keyfini çıkarıyoruz...” yanıtını verdi. Oğuz, profesyonel olduklarını, özel hayat ile işi birbirine karıştırmadıklarını ifade etti.