BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

'Yaşayan Barbie' olmak için çok uğraştı! İşte sonuç...

Her ay yaklaşık 6 bin tl harcayan Gabriella Jirackova'nın hayali Barbie bebeğe benzemek. Oyuncak bebeklere olan takıntısı Gabriella'yı 18 yaşındayken estetik dünyası ile tanıştırmış.

Gabriela Jirackova isimli kadın Barbie gibi gözükmek için ayda bin pound harcıyor. 16 yaşındayken sarışın olan ve saçlarını uzatmaya başlayan Gabriela, kalıcı makyaj ve uzun kirpiklerle değişimini devam ettirdi. Dudaklarını dolgu maddesi ile kalınlaştıran Praglı genç kız kalçalarını ve göğüslerini büyüttükten sonra kaburgalarını aldırarak daha ince bir bele sahip oldu. Dönüştüğü görünümden çok memnun kalan 'yaşayan' Barbie,bu karara oyuncak bebeğe benzemeye çalışan diğer kadınları görünce karar vermiş.

Günlük hazırlık süresinin 3,5 saat sürdüğünü söyleyen Gabriella, bu yaşam tarzının hiç kolay olmadığını söyledi. Görünümünü korumak için zihinsel, fiziki ve maddi açıdan oldukça zorlandığını söyleyen Gabriela, sosyal medyada kendisini takip eden kişilerin üzerinde çok baskı oluşturduğunu söyledi.

Bazı kişilerin kendisine hayranlıkla baktığını, bazı kişilerinse nefret dolu sözler söylediğini anlatan Gabriela, bu yola kendisinden memnun olmadığı için çıkmadığını da açıklamalarına ekliyor. Annem hayallerimi gerçekleştirdiğim için çok mutlu; fakat estetik ameliyatlar konusunda pek destekçim değil.' dedi.

53 yaşındaki anne Romana Jirackova ise duygularını şöyle anlattı: 'Sağlığı hakkında endişeleniyorum. Değişimiyle ilgili bir rahatsızlığım yok. buna saygı duyuyorum. O doğal haliyle de çok güzel ama kozmetik işlemlere ihtiyaç duymasını saygıyla karşılıyorum.Önemli olan mutlu olması ve hayalini gerçekleştirebilmesi.'

Sitene Ekle