BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01
HABER /  GÜNCEL

'Yaşatmazlar' notu bırakıp tekrar kaçtı

Annesinin iki ay aradığı ve Tekirdağ'da bir barda bulunan kız, annesinin çantasına "Beni de sizi de yaşatmazlar" notu bırakıp tekrar kaçtı.

Abone ol

İki ay kaybolduktan sonra polisin bir barda bulup annesine teslim ettiği 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, annesinin çantasına "Beni de sizi de yaşatmazlar" notu bırakıp tekrar kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, eşinden boşanan 37 yaşındaki annesi Nuray Aydın'ın yanından alınıp yetiştirme yurduna yerleştirildi. İki ay önce izinli olarak annesi Nuray Aydın'ın yanına gelen Kübra Yılmaz, evden "ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrıldı. Annenin durumu polise bildirmesi üzerine polis alarma geçti. Genç kız tüm aramalara rağmen bulunamadı. Yapılan araştırmalar sonucunda Kübra Yılmaz'ın Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde bulunan bir gece kulübünde çalıştığını belirlendi. 5 gün önce barı basan polis, zorla çalıştırıldığı iddia edilen Kübra Yılmaz'ı kurtararak Bursa'dan gelen annesi Nuray Aydın'a teslim etti. Ekipler yaşı küçük kızı çalıştırdığı gerekçesiyle gece kulübünü de kapattı.

"ÇOK KORKTUM"

İki aydır özlemle aradığı kızına kavuşmanın büyük sevincini yaşayan anne Nuray Aydın'ın mutluluğu uzun sürmedi. Bursa'ya dönmek için İstanbul Bayrampaşa otogarından hem kızı hem de kendisi için iki otobüs bileti alan anne beklemeye başladı. Bu sırada genç kız, annesinin çantasına "Anne sizi çok seviyorum, anne beni yaşatmazlar. Çünkü benim çalıştığım yer kapandı, sizi de yaşatmazlar. Ben gidiyorum, ben sizinle gelirsem sizi de beni de yaşatmazlar. Beni yok bilin, ben polise söylemek istedim ama çok korktum, anne hiç ağlama, seni çok seviyorum" diye not bıraktıktan sonra sigara içme bahanesiyle annesinin yanından ayrıldı.

"3 SAAT KIZIMLA BERABERDİK"

Kızının gelmemesi üzerine paniğe kapılan anne Nuray Aydın, durumu polise bildirdi. Terminal ve çevresinde yapılan tüm aramalara rağmen genç kız bulunamadı. Kızını bulamayınca çaresiz Bursa'ya dönen Nuray Aydın, karakola giderek kızının çantasına bıraktığı notu verdi. Onun hayatından endişe duyduğunu söyleyen genç kadın, başından geçenleri anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Ağlayarak kızının eve geri dönmesini isteyen Nuray Aydın, "Onsuz yaşamak bana haram. Onu kim tutuyorsa, lütfen kızımı bana geri versinler. 2 ay sonra Tekirdağ'da bir barda bulunmuştu. Polis bana teslim etti. 3 saat kızımla beraberdik. Tekirdağ'dan İstanbul'a geldik. Otobüsün hareket saatini beklerken, kaçtı ya da kaçırıldı. Hemen durumu polise bildirdim, ama oradaki ekipler bizimle ilgilenmedi. Çantama baktığımda ise ‘anne sizi çok seviyorum, anne beni yaşatmazlar çünkü benim çalıştığım yer kapandı, sizi de yaşatmazlar, ben gidiyorum ben sizinle gelirsem sizi de beni de yaşatmazlar, beni yok bilin ben polise söylemek istedim ama çok korktum, anne hiç ağlama seni çok seviyorum' yazılı bir not buldum" dedi.

Kızının, yurttan kaçtıktan sonra fuhşa sürüklenmesi ile ilgili davada da hakim tarafından da arandığını anlatan anne Aydın, "Bugün duruşma vardı. Kızımı istiyorum onsuz yaşamak bana haram. Ne olur kızım evine geri dön. Onu çok seviyorum" diye konuştu.