BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92
HABER /  GÜNCEL

Yaşar Okuyan'dan Kadir Mısıroğlu bombası: Tabutuna ınının...

VATAN Partisi Genel Başkanı ve eski bakan Yaşar Okuyan canlı yayında bombayı patlattı. Okuyan 'Atatürk ile zerre muhabbeti olan mezarımın başına gelmesin' diyen Kadir Mısıroğlu'na fena çaktı. Peki kimdir Kadir Mısıroğlu Atatürk ve Yunanlarla ilgili sözleri neydi?

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, "Mustafa Kemal'le zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin" diyen Kadir Mısıroğlu'na okkalı bir yanıt verdi.

Bir televizyon kanalında canlı yayında konuşan Yaşar Okuyan, Kadir Mısıroğlu'nun bir meczup olduğunu söyledi. Okuyan 'Mısıroğlu öldüğünde cenazesine gideceğini' söyleyerek şu bomba sözleri söyledi: 

-"Ben cenazesine gideceğim. Orada söyleyeceğim. Allah biliyor. Tabuta eğilim ınının diyeceğim. O anlar o... Eminem eminem yandım eminem. Onunla göndeririz. Bunlar şeref düşkünü. Cezadan kurtulmak için bu gitti bir de Bakırköy'den deli raporu aldı.

Kadir Mısıroğlu Atatürk ve Yunan için ne demişti? : Cumhuriyet  ve Atatürk aleyhine söylemleriyle bilinen Kadir Mısıroğlu, tepki çeken şu sözlerin sahibi:
*'Beni tefe koyarlar ama keşke Yunan galip gelseydi. Ne hilafet yıkılırdı. Ne şeriat yıkılırdı. Ne medreseler lağvedilirdi. Ne hocalar asılırdı. Hiç biri olmazdı"
*Mustafa Kemal ile zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin.

*Atatürk heykellerini kastederek "Köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz" demişti.

Kadir Mısıroğlu kimdir aslen nereli? Atatürk sözleri